REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Reprezentanţii Poştei se gândesc cum să-şi păzească angajaţii

Reprezentanţii Poştei se gândesc cum să-şi păzească angajaţii

Replica API 27 februarie 2013 | 00:00 170

După ce un poştaş a fost la un pas de a fi tâlhărit pe o stradă din municipiu, trezindu-se cu jet de spray lacrimogen pulverizat în nas, reprezentanţii Poştei Constanţa se gândesc să ia măsuri. "Ne vom gândi să luăm măsuri, dar nu ştiu deocamdată ce fel de măsuri. Trebuie să ne gândim", a declarat, pentru "Replica", Ion Mişcoci, şeful Poştei Constanţa. În discuţie a fost adus şi proiectul care fusese pus în aplicare pe timpul când şef era Alexandru Maxim, şi anume că poştaşii erau dotaţi cu aparate GPS, care aveau şi butoane de panică, însă, se pare că nu se va reveni asupra acestui aspect întrucât nu există bani.

"O să vedem ce putem să facem pentru salariaţi. În momentul de faţă pot spune că nu avem banii necesari pentru protecţia lor, dar o să vedem", a mai spus Mişcoci. Cât despre furtul de la Poarta Albă, de unde s-au furat şi bani şi cartele telefonice dintr-un oficiu poştal, şeful Poştei Constanţa a menţionat că: "La Poarta Albă, prejudiciul a fost 200 de lei, Poliţia a fost înştiinţată, a fost la locul faptei, am fost şi eu şi vom vedea ce se va întâmpla. Ca şi măsuri de protecţie nu prea mai avem ce să luăm pentru că sunt camere de supraveghere peste tot". În ceea ce priveşte aparatele GPS, cu buton de panică, cu care erau dotaţi poştaşii, fostul şef al Poştei Constanţa, Alexandru Maxim, a declarat pentru "Replica" că fuseseră deja scoase din plan întrucât nu au mai existat bani. "Ei aveau deja GPS-uri. Fiecare poştaş avea un aparat GPS, cu buton de panică, luate la nivel naţional cu chirie, sau ceva de acest gen, dar au reziliat contractul la un moment dat, pentru că generau costuri suplimentare. Însă astfel de lucruri se întâmplă şi cu GPS-uri şi fără. Până se intervenea, chiar dacă se semnala prin acel buton de panică, tâlhăria tot avea loc", a spus Alexandru Maxim.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369