REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Reprezentanţii Vivo justifică situaţia din parcarea exterioară: “Este vorba despre trasarea unei conexiuni electrice”

Reprezentanţii Vivo justifică situaţia din parcarea exterioară: “Este vorba despre trasarea unei conexiuni electrice”

Replica API 9 martie 2017 | 08:40 330

click pe imagine!

Reprezentanții Vivo Constanța au trimis un răspuns cu privire la problemele semnalate de către constănțeni, cu privire la parcarea exterioară, acolo unde șoferii consideră că-și rup mașinile. Aceștia au precizat că este vorba despre un cablu care a avut legătură cu patinoarul.

"În perioada noiembrie 2016 – februarie 2017, în incinta Vivo! Constanța, vizitatorii s-au putut bucura de existența unui patinoar ca opțiune suplimentară de petrecere a timpului liber. Pentru buna funcționare a acestei locații, a fost necesară implementarea unor măsuri tehnice temporare, inclusiv trasarea unei conexiuni electrice. Date fiind dimensiunile locației, conectarea la o sursă de electricitate a fost posibilă numai traversând o porțiune mică a zonei de rulare a mașinilor din parcarea centrului comercial.

Au fost luate toate măsurile pentru a evita nemulțumirile clienților, precum și posibilele accidente, inclusiv prin acoperirea acestei zone de trecere cu o trecere specială metalică (pat cablu exterior). Nu ne-a fost semnalat niciun incident pe parcursul celor 4 luni de funcționare a locației. În cazul în care și în viitorul sezon de iarnă va exista un patinoar în incintă, cu siguranță sugestiile primite din partea vizitatorilor vor fi luate în considerare.

În plus, întrucât perioada de funcționare a patinoarului s-a încheiat, operatorul locației face toate demersurile pentru a elibera zona, circulația fluentă în parcare revenind la normal", au precizat reprezentanții Vivo. Amintim că, șoferii de la malul mării s-au plâns de faptul că pe sectorul de drum paralel cu Aurel Vlaicu (în parcarea exterioară de la Vivo) cum vii dinspre Ştefăniţă Vodă către Baba Novac, la un moment dat răsare un fel de limitator de viteză, dar care are rolul de a masca un cablu. Nu pare prea fioros, însă când apuci să treci cu vehiculul peste el, îţi dai seama că nu prea e de joacă, susțin oamenii.

Liliana CHIRU

Vezi şi: ŞOFERII se plâng că-şi RUP MAŞINILE în două, în CONSTANŢA! Autorităţile spun că… se interesează?!

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum 3 luni cand a fost montata nu ati vazut sa scrieti.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218