Restaurant de lux, cu specialităţi unice în meniu
Restaurant de lux, cu specialităţi unice în meniu
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin Pinteresthttps://www.replicaonline.ro/restaurant-de-lux-cu-specialitati-unice-in-meniu-99747
Un restaurant franţuzesc din Japonia a devenit cunoscut în întreaga lume datorită specialităţilor unice din meniu. Localul de lux din Tokyo, numit Ne Quittez Pas, este singurul care serveşte clienţilor săi mâncare în care alimentul de bază este pământul, scrie Oddity Central. Conducerea restaurantului se mândreşte cu felurile excentrice pe care le serveşte şi spune că în prepararea lor se foloseşte un sortiment special de pământ, negru, din Kanuma. Aceştia spun că noroiul a fost probat în laborator pentru a vedea dacă este comestibil. Restaurantul din Tokyo pregăteşte specialităţi din pământ care pot ajunge şi la 110 dolari, conform b1.ro.
Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Ti-a placut articolul?
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestCOMENTARII
IMPORTANT Va rugam sa nu folositi injurii si cuvinte obscene