REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Restaurant de lux, cu specialităţi unice în meniu

Restaurant de lux, cu specialităţi unice în meniu

Replica API 26 ianuarie 2013 | 00:00 221

Un restaurant franţuzesc din Japonia a devenit cunoscut în întreaga lume datorită specialităţilor unice din meniu. Localul de lux din Tokyo, numit Ne Quittez Pas, este singurul care serveşte clienţilor săi mâncare în care alimentul de bază este pământul, scrie Oddity Central. Conducerea restaurantului se mândreşte cu felurile excentrice pe care le serveşte şi spune că în prepararea lor se foloseşte un sortiment special de pământ, negru, din Kanuma. Aceştia spun că noroiul a fost probat în laborator pentru a vedea dacă este comestibil. Restaurantul din Tokyo pregăteşte specialităţi din pământ care pot ajunge şi la 110 dolari, conform b1.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367