REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Restaurantul Cazino din Mangalia, VANDALIZAT de 4 minori, ziua în amiaza mare

Restaurantul Cazino din Mangalia, VANDALIZAT de 4 minori, ziua în amiaza mare

Replica API 10 noiembrie 2020 | 00:37 5974

Patru minori au vandalizat restaurantul Cazino din Mangalia, ziua în amiaza mare. Plictisiți, probabil, de atâta învățământ online, aceștia au dat târcoale restaurantului, iar, la momentul oportun, au spart geamurile și au lovit cu picioarele în uși.

Potrivit informațiilor noastre, cei patru minori au fumat și au consumat băuturi alcoolice, iar apoi au intrat cu forța în restaurant, spărgând geamuri și vandalizând interiorul acestuia. Conform declarațiilor patronului hotelului Solymar, care se află lângă restaurantul vandalizat, nu este prima oară când localul sau chiar hotelul sunt vandalizate. În urmă cu ceva timp o mașină de 300.000 de euro a fost prada unui puști de 16 ani, care a distrus-o complet, chiar în parcarea hotelului.

Contactați de cotidianul Replica în legătură cu această situație, reprezentanții IPJ Constanța au declarat că, deocamdată, nu au avut nici o sesizare în legătură cu vandalizarea restaurantului.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca trece politia pe acolo risca sa vada extinderea neautorizata de pe partea de vest a hotelului Solymar
0
0
Sa ne mai suga de pula patronu solymar, cazinoul este vandalizat de mult
3
0
Puteti sa va puneti vata si in nas daca "cealalta etnie" umbla fara masca sau mosii si babele umbla cu masca sub nas. Si nu va faceti sperante! "Cealalta etnie" are sistemul imunitar foarte puternic, n-o sa crape niciunul. Astia mananca de mici din gunoi. Doamnajuta ! Sunt curios cum gestiona PSD situatia asta cu pandemia...probabil dublau ajutoarele sociale
0
1
la ce neingrijit este localul maine poimaine o sa stea acolo oamenii strazi,si mai ales ca este in buricul targului
5
2
poate din curiozitate au intrat acolo sa vada si noi ca oameni maturi suntem tentati sa intram intr un loc din acesta
6
2
Raducanu baa vinde droguri al tineti ca e sifon fratii dafina moxu un sifon pe astia nui mai vede nimeni
6
0
Niste copii tampiti, cretini, fara pic de respect pt nimic, care nu stiu nici cat fac 2 plus 2, au vandalizat un imobil. Trebuie sa plateasca. Faptul ca patronul de langa imobil e implicat in nu stiu ce, nu are nicio legatura cu idiotii astia.E simplu : parintii care nu stiu sa isi educe plozii, trebuie sa plateasca. Iar plozii trebuie pusi la munca sa repare ce au stricat. Maine o sa va scuipe in trafic sau or sa va dea in cap pentru ca nu au notiunea de responsabilitate, de asumare, de suportat consecintele. Si cine ii apara, chiar o merita. Dar de ce sa mi se intample si mie asta?
6
9
Intrebatio pe Anisie cum pedepseste un profesor care nu poate face on line cu cei care nu au net sau tablete
3
1
lasati copii in pace ce aveti cu ei au gresit un pic poate maine mai gresesc sa ii intre in hotel maine sa fure din masina .. pardon asta chiar s a intamplat poimaine sa ii violeze amanta ca nevasta s a dus raspoimaine sa ii dea foc la hotel care e problema suntem in romania facem ce vrem
1
9
Baaa dar ne am cam saturat de bogatul asta, cat de bogat e el. Caracter de cacao, sa scrii ca patru opilasi au devastat resptaurantul si l-au vandalizat!!! Baaanu va e rusine ma?? Baaa hal de milogi ce sunteti!! Pe prima pagina copii care au distrus un restaurant?!!?? Are omu masina de 300.000 euro si uitase ,umea de ea!! trebuia sa scrieti dinnou! Scarba mi-e de voi si de paratii astia de oameni de afaceri care nu platesc un salariu decent. Zero caracter la marele bogat al tarii, vedeta de rahat.
16
6
Gunoaiele astea tin cladirile astea in paragina , si nu angajeaza paznici , e periculos pt copii comportamentul lor si nu invers .
16
4
de ce nu angajeaza paznici ? de zgarciti ce sunt
20
1
Intrebare:Nu ar putea politia sa il intrebe pe acest individ de unde are 300000 de euro sa dea pe o masina? Cel ce a scris mizeria asta de articol are datorii la D.nu Razvan? sau va primi vre-o prema ca nu se mai intelege nimic. Caziunoul este paragina si ii trebuiesc bani de La asigurator dar neavand documente sa ateste faptul ca i-a fost vandalizat si distrus a gasit niste copii curios. Sa va aduc la cunostinta stimate domn Razvan ca in aceasta cladire am crescut, iar de cand este in posesia dvs.. S-a perindat tot orasul, ar trebuie sa faceti o plangere pentru toti copii din Mangalia. RUSINE
19
4
Acesti neobrzati trebuie sa fie prinsi, schingiuiti apoi amandati cu 75000 lei.
9
22
Buna ziua. Sincer ne am cam saturat de acest induvid pe care toata lumea il fura, ii spare, ii distruge. Oare chiar nu exist organe abilitaye sa il amendeze ca nu protejeaza in nici un fel cladirea in paragina? Vrea bani de La am,aratii de parinti ai ancestor copii sa isi porneasca renovarea. Un nimeni venit el la mangalia sa faca bani. Controversy om de afaceri si de fapt un camatar ordinary. Pacat ca nu mai e orasul unuit sa il izgoneasca La el la ploiesti. Distruge vietile copiilor. Un zero, fara character... El nu a fost copil?
20
1
Nu va e rusine mai Replica sa scrieti toate prostiile pe care le posteaza un camatar sarac care nu ere bani sa renoveze un restaurant?? Aveti imagini cu cativa copii care din curiozitate au intrat in restaurant si s-au jucat. De ce scrieti ca au spart? Ca asa a zis pacaliciul ala sarac de patron? Copii nu au facut nimic. si cu masina la fel, ati scris sa-l umflati pe cur spart!!! Sa va fie rusine jegurilor sa mintiti asa. Ala si cand si-a cumparat masnia a facut circ pe net si pe youtoube ca un sarac parvenit ce e! Nu are bani sa plateasca un paznic.
27
4
Dar de ce proprietarul camatar al acestui restaurant nu isi seccurizeaza portile de acces?!Este foarte simplu,dar poate ca nu vrea sau poate ca nu-l intereseaza.El sufera sa fie bagat in seama si mai ales sa apara in presa,poate asa ii mai creste cota de camatar.Replica iar ati luat bani pentru acest articol mizerabil?!
25
4
mmm retardati din Mangalia .normal ca politia nu stie nimic .nu vede nimic .vedeti ca e o baba care vinde leustean si patrunjel ,ilegat.pe ea .sa nu scape .ha ha ha .sunteti de tot kkt ul.
16
5
romii locuiesc in rominia si vorbesc limba romani
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614