REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Restaurantul chinezesc din City Park Mall, ÎNCHIS! Știați ce HOITURI mâncați acolo?

Restaurantul chinezesc din City Park Mall, ÎNCHIS! Știați ce HOITURI mâncați acolo?

Replica API 16 mai 2017 | 12:02 1459

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanța au făcut un control la un restaurant chinezesc aflat în zona de food court al City Park Mall. Ce au găsit inspectorii este halucinant! Peste 60% din produse erau expirate sau nu aveau documente de proveniență. Este vorba de restaurantul Chin Tai, unde mizeria era de nedescris, iar inspectorii au aplicat sancțiuni.

Horia Constantinescu, șeful CJPC, a declarat că peste 60 la sută din produse erau expirate sau fără documente de proveniență și că a fost sesizată Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor pentru retragerea avizului de funcționare al societății comerciale care administrează restaurantul. Restaurantul a fost amendat cu suma de 25.000 de lei și se sistează funcționarea acestuia.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suspendarea temporara ??? Sa dispara , doara asa se invata minte si altii .
1
0
De unde a mai aparut si agramatul asta. Asta-i sef la protectia consumatorilor? I-a mancat Paul Anghel banii si astuia? Ce-ai facut ma nene maaaa...
1
2
Nu stiam unde a disparut Azorel din fata blocului
2
0
sa va saturati de maritimo si city. numai zic, la mc drive e tot timpul coada de masini comandandu-si rahaturi. sa-i vezi cum statu toti ca berbecii la rand
6
2
Niste jeguri , nenorociti mananca atata lume mai ales copii chiar isi bat joc de oameni . Ar trebui sa faca puscarie nu amendati javrele dracu. Oricum asa e peste tot. Plus ca se da spaga si se trece la altul deci... ce ne mai mira
3
1
Sa va vad copiii morti in chinuri la toti care va bateti joc si visati numai bani .
5
0
Pe semne amancat careva din camarila nato dislocata la kogalniceanu de nu a mai nimerit buda iar acum vine opc si face ordine si curatenie pe sector.
2
1
Patron,club,plaja ,beach-bar,consilier,...aspiratii la primarie,...te angajezi la ANPC...pe un salar de 3500 lei...deci dilema si intrebarea ! O sa mergi in control cu Porche Panamera ?
5
5
E restaurantul ChopStix ? Aoleu si eu am mancat acolo
4
1
Bravo HORIA, te astept in Costinesti sa il inchizi pe IZMAIL CHEBAP si pe toti care nu te-au votat PRIMAR. Promit ca data viitoare te votez pe tine si nu pe finu Dorin, daca inchizi toate terasele si o lasi deschisa numai pe a mea.
4
2
BRAVO COPILE, DIN CAUZA CHINEZILOR AM FACUT EU PUSCARIE. PE EI SI PE MAMA LOR DE CHINEZI.
6
0
Cand ai fost in control ti-ai pus protectie la barba sa nu-ti cada paru' in ciorbe? Ce fata de boschetar ai. Erau ocupate tomberoanele in Bucuresti de ai aterizat in Constanta?
4
0
O data am mancat acolo si am zis ca a doua oara nu mai mananc nici sa imi dea bani. Recomand Chopstix, am lucrat la ei. Conditiile in care am plecat nu au fost ok deci nu e vorba de reclama. Stiu doar ca sunt stricti in ceea ce priveste curatenia cat despre produsele expirate sau stricate sunt aruncate mereu. Verificarea se face zilnic de catre personal.
2
4
Sarsaila dute la scoala mai baiatule
5
4
Sa speram ca nu o sa il mai deschida niciodata!!!
7
1
Cititi aici cine este CONSTANTINESCU HORIA costinestiblog.wordpress.com
4
2
Cand vii in control si pe PLAJA din Costinesti sa controlezi AGREMENT SERV SRL care a umplut plaja de sezlonguri si beach-baruri
7
1
Mestecati mai mult si cu atentie ptr ca pot contine urme de zgarda si lant de-ale lui grivei folosite ca mirodenii in retete asiatice.Petrecere placuta pe wc
6
1
Stiti cum este cu haleala chinezeasca? Exact cum se face cu pateul ,,Ardealul'' Adica,se foloseste un brand,se stie ca ardelenii gatesc gustos si bine,ca mancarea chinezeasca este renumita ca fiind buna si sanatoasa si gata,...pui eticheta de bun pe un cacat,apoi vinzi. Cu tigarile cum este? Pall Mall,Winston, Marloboro,adica niste nume fara corespondenta lor in calitatea originalelor si totusi se vand scump, cu multa nerusinare si tupeu nemarginit,ca apoi sa se mire cacatii statului ca infloreste contraband cu ciurucuri,la fel de ciurucuri ca si legalele,doar ca mai ieftine.
7
1
bagami-as si am mancat acolo niste carne cu noodles , sper sa n-am nimic , mortii lor de chinezi
5
1
ARE SI CAINI LA GRATAR ,BISONI SUNT MAI SCUMPI,,,MAIDANEZI MAI EFTIN..
12
2
Hahahahahhahaha,sa manace cocalarii si pitipoancele office! Lasatii sa bage in ei corporatistii si muiatii cu cefe late,poate mureau de toxi infectie alimentara,l-ayi inchis,a-ti stricat distractia .
9
7
restaurante cu copii de 18-19 ani neingrijiti , transpirati si fara nici o experienta in vanzari . are cineva acolo analize de coprucultura facuta ?? city mall aiureala in alimentatie .
15
1
la Chopstix e la fel
10
1
ultima oara, sambata, dupa ce am mancat la Chopstix, am fost aproape sa ma ia salvarea deci si ala ar trebui verificat si inchis!!!
12
1
toate restaurantele care fac mancare chinezeasca sunt in aceasi categorie ! chinesse garden de la casa de cultura are carne de pe timpul lui ceasca
13
2
Buna ziua. Pentru a nu crea confuzii , nu este vorba de restaurantul Chopstix. Acesta este deschis in continuare in ambele mall uri din Constanta
4
7
Decat shaorma cu carne de pescarus...
6
4
si la vietnamez, vi s-au urcat bashinile la cap.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614