REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Restaurantul din incinta Casei de Cultură se extinde: HAN-LEP face din sală de jocuri pub

Restaurantul din incinta Casei de Cultură se extinde: HAN-LEP face din sală de jocuri pub

Replica API 7 aprilie 2017 | 09:18 416

Un nou proiect se află în desfășurare la Constanța! Este vorba despre extinderea unui restaurant aflat la demisolul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța. O parte din suprafețele deținute de unitatea culturală sunt închiriate de către asociația LA HAN-LEP SRL.

La cererea beneficiarului, LA HAN-LEP SRL se propune schimbarea de destinație din sală de jocuri și cerc foto în spațiu pentru alimentație publică tip restaurant-pub și din sală de reuniuni și bufet în loc de spațiul de joacă pentru copii. Pe masa autorităţilor a ajuns un memoriu de prezentare a proiectului “Amenajări interioare, creare acces exterior, schimbare destinație sală de jocuri și cerc foto în alimentație publică tip restaurant – club, din sală de reuniuni și bufet în loc de joacă pentru copii”.

Accesul se modifică fiind amplasat la nivelul solului, pe partea stângă a scărilor principale de acces la parter, pe fațada orientată spre nord. Modificările interioare ce urmează să se realizeze la demisolul clădirii au ca obiectiv extinderea gamei de servicii oferite populației. De asememnea, prin extinderea restaurantului se vor obșine următoarele spații: bucătărie, două restaurante club, bar, casa scării și circulații, grupurile sanitare, spațiu circulație, două spații pentru evenimente, loc de joacă pentru copii și un spațiu de intrare inclusiv casa scării.

Certificatul de urbanism nr. 2145/16.06.2016, eliberat de către Primăria municipiului Constanța atestă că suprafața totală ocupată de clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor este de 4.400 mp, iar destinația terenului, aprobată prin PUG este “Zona echipamentelor publice dispersate la nivel de cartier și complex rezidențial ZRE 1”.

“Este vorba despre un pub aflat deja în incinta Casei de Cultură. De asemenea, este vorba despre un spațiu de joacă pentru copii pe care îl dețin aceștia. Este vorba despre societatea LA HAN-LEP SRL, societate care administra și clubul deschis în urmă cu câțiva ani în același loc. Oamenii achită chiria pentru acest spațiu, asta este important.”, a precizat pentru Replica de Constanța, Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța.

Reamintim că în noiembrie 2015 un incendiu a izbucnit în Culture Pub de la subsolul Casei de Cultură din Constanţa. Două autospeciale ale ISU Dobrogea au ajuns urgent la faţa locului, chemate de martori care au văzut un fum gros ieşind din clădire. Incendiul a izbucnit, conform pompierilor, la un panou electric din incinta clubului.

Din subsolul Casei de Cultură ieşea un fum gros, geamurile au fost sparte şi curentul electric a fost întrerupt La faţa locului au ajuns şi mai multe ambulanţe. Din fericire nici o persoană nu a fost rănită. Cele 30 de persoane din club, 25 de clienţi şi cei cinci angajaţi, aflaţi în incintă, au ieşit singuri, primind îngrijiri medicale, fără a fi nevoie de transportarea la spital. Alte aproape 70 de persoane aflate într-o sala de Bingo, au fost şi ele evacuate.

Paula SOLOMON

Vezi și: http://www.replicaonline.ro/incendiu-in-subsolul-casei-de-cultura-din-constanta-la-culture-pub-246456/

Vezi și: http://www.replicaonline.ro/la-restaurantul-han-lep-mancarea-se-serveste-gata-invechita-264712/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se ocupa fostul taximetrist ajuns escroc nimeni altul decat stere halep
1
0
sa fie carciuma make de a lui halep,prea rimeaza han lep
1
0
sa traiasca Ceausescu ca a co nstruit atat
0
0
RUSINE ptr cum arata Casa de Cultura atat in interior cat si pe exterior ! A devenit un BAZAR si un IMENS PANOU PUBLICITAR ! O lipsa totala de respect ptr actorii si publicul care vine la spectacole! Pacat si de arhitectura acestui obiectiv important al Constantei,care nu mai poate fi admirata din cauza bannerelor immense care ascund fatadele cladirii! O TIGANIE TOTALA! RUSINE ADMINISTRATORULUI !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218