REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Restaurantul Insula din Neptun a ars ca o torţă

Restaurantul Insula din Neptun a ars ca o torţă

Replica API 26 iulie 2015 | 13:23 252

INCENDIU DEVASTATOR în sudul litoralului, produs de la o ţigară lăsată aprinsă

INCENDIU DEVASTATOR în sudul litoralului, produs de la o ţigară lăsată aprinsă

sursa foto: click.ro

Un restaurant din sudul litoralului a ars în proporţie de 90 la sută, deşi pompierii constănţeni au acţionat timp de patru ore cu şase autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului.

Au fost clipe de groază duminică în zori, în staţiunea Neptun. Restaurantul Insula a ars ca o torţă. Din câte se pare, incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 03.50, fiind alertați pompierii. La faţa locului s-au deplasat, inițial, trei autospeciale de la Mangalia, ambulanțe, dar și Poliția. Ulterior, din cauza faptului că incendiul se manifesta violent, cu posibilitate de extindere la vecinătăți, s-au cerut în sprijin încă trei autospeciale din cadrul Stației de Pompieri Tuzla. Intervenția a durat aproximativ 4 ore.

În momentul în care au simțit miros de fum, angajații unității au început să se alarmeze, să țipe și să caute o posibilitate de a-și salva viața. Tot personalul s-a autoevacuat. Nu există victime, însă pagubele materiale sunt substanțiale. În momentul izbucnirii incendiului, nu existau clienți în restaurant.

Din câte se pare, focul a izbucnit la mansardă, la una din camerele de locuit. Aici, erau cazați angajații restaurantului. Focul s-a extins cu rapiditate, mansarda a ars în totalitate, pe o suprafață de 200 metri pătrați, etajul I și etajul II a ars integral, magazii, iar parterul restaurantului a fost inundat cu apă. Hotelul nu a fost afectat, întrucât nu era lipit de restaurant, așa că nu a fost nevoie ca turiștii să fie evacuați. Cauza producerii incendiului va fi stabilită de o echipă de specialiști mult mai amănunțit și se vor face cercetări în acest sens. Există, însă, o cauză preliminară a incendiului: o țigară aprinsă lăsată nesupravegheată, potrivit reprezentanților ISU. Complexul Insula este administrat de Marin Dumitru.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369