REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Restaurantul lui NEGREA, din Portul Turistic Mangalia, are CONTURILE BLOCATE

Restaurantul lui NEGREA, din Portul Turistic Mangalia, are CONTURILE BLOCATE

Replica API 12 iulie 2021 | 00:36 3088

Restaurantul Maritimo din Portul Turistic Mangalia are conturile blocate, după ce i-a fost ”suflată” lui Ioan Negrea funcția de administrator! Naby Estival Maritimo SRL în baza căreia funcționează restaurantul Maritimo din Portul Turistic. Asociați sunt Ioan Negrea și Maria Ciuciumiș, soacra fostului consilier local Dan Moldovan, care este și finul lui Negrea. După doar doi ani de la înființare, s-a rupt lanțul de iubire între asociați. Lui Negrea i-a fost suflat statul de administrator, fiind înlocuit de fiica asociatei Ciuciumiș, iar conturile societățile sunt blocate, pentru că Negrea nu s-a conformat deciziei asociațiilor și a contestat decizia prin care a fost exclus din fruntea conducerii.

În plin sezon estival, activitatea societății este paralizată, din cauza relațiile deteriorate dintre asociați

În prezent, Naby Estival Maritimo SRL înregistrează prejudicii financiare, din pricina măsurii de suspendare/blocare a accesului la contul societății, măsură impusă chiar de de bancă, pentru că aceasta din urmă nu s-a lămurit cine este reprezentantul legal al societății. Cei 15 angajați ar putea rămâne fără loc de muncă. Modificarea în fruntea societății a survenit în urma neînțelegerilor între asociați.

Negrea speră să obțină în instanță anularea AGA, prin care i-a fost retras rolul de administrator. Până la o soluție definitivă și până la lămurirea aspectelor ce țin de reprezentantul legal al societății, conturile rămân blocate.

Restaurantul s-ar putea închide definitiv

De precizat faptul că pe rolul Curtii de Apel Constanta se afla un dosar având ca obiect recurs -anulare act administrativ, respectiv anularea contractului de concesiune asupra terenului pe care se afla activul-restaurant al societății, iar Negrea nu vrea să-și asume riscul ca noul administrator, în speță fiica asociatei Ciuciumiș, să nu exercite o apărare efectiva în respectivul proces, în contra interesului comun al asociaților, toate acestea periclitând buna funcționare în continuare a activității societății.

Procesul de mai sus a survenit după ce Cristian Radu, primarul din Mangalia, a inițiat, în decembrie 2019, o hotărâre de consiliu local care vizează reglementarea juridică a terenului în suprafaţă de 800 mp situat în Portul Turistic Mangalia. Concret, s-a constatat tacita relocaţiune privind un contract de închiriere din anul 2009 încheiat cu firma care l-a deținut, inițial, SC LGV Invest Quality, (contract care a ajuns în iunie 2019 la final), ci cu Naby Estival Maritimo, societatea care a preluat contractul de la LGV Invest Quality.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare restaurant 2 prelate magarie pe fata
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614