REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Restaurantul MANARA îţi oferă o CINĂ ROMANTICĂ la bordul unui IAHT. VIDEO!

Restaurantul MANARA îţi oferă o CINĂ ROMANTICĂ la bordul unui IAHT. VIDEO!

Replica API 18 iulie 2020 | 00:10 6621

Concept unic în Constanţa

Concept unic în Constanţa

O plimbare romantică pe mare, doar voi doi, ciocnind o cupă de şampanie, în timpul unei cine savuroase, cu delicatese una şi una, ascultând vântul care adie uşor şi valurile care se ciocnesc… Este un vis care poate deveni realitate, cu sprijinul restaurantului Manara din Piaţa Ovidiu. Patronii au creat un concept nou, singurul de la malul mării, Dinner on the board. Este o reală surpriză pentru clienți, o clientelă pe care și-au câștigat-o în mai puțin de un an de la deschiderea localului, datorită serviciilor de calitate pe care le oferă.

Pe litoralul românesc, în general în Mamaia, este extrem de dificil să ai intimitate, oriunde ai merge. Iar, dacă îţi doreşti cu ardoare o oază de linişte, tebuie să ştii că o poţi avea… pe mare, dar la distanţă de aglomeraţia plajelor, pe un iaht. În acest sezon, poţi rezerva o seară pe velier, cu şampania la rece, asezonată cu o cină romantică şi o declaratie de dragoste inedită, în acordurile muzicale ale valurilor.

Restaurantul Manara din Piaţa Ovidiu vă poate îndeplini acest vis. “Avem o clientelă bine conturată, avem servicii de calitate pe care încercăm să le oferim, dar avem și surprize, astfel încât oamenii să nu se plictisească. În sezonul de iarnă, cum toată lumea știe, am avut igloo-urile care au fost o surpriză pentru Constanța și ceva inedit. În această vară ne-am gândit la fel – să aducem ceva pentru prima dată în Portul Constanța – cina în larg. Barca, meniul pentru cină, ospătar, oferim totul”, a declarat, pentru Replica, Ramona Pripas, managerul restaurantului din Piaţa Ovidiu. “Rezervările se fac la restaurant, avem o discuție cu clientul, ne spune ce și-ar dori, ce așteptări are și noi aranjăm o seară de neuitat”, a continuat managerul.

De ce să alegeţi Dinner on the board!

Este un serviciu care nu se mai regăsește la malul mării, este unic în Constanța. Cred că toată lumea îşi doreşte să facă și altceva în afară de mers pe plajă, plimbat prin Portul turistic și pe faleză”, a conchis Ramona Pripas.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la cat pleaca ca si pret o cina .?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614