REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Restaurantul Rustic a remediat deficienţele constatate de comisarii OPC! Ce spune patronul localului

Restaurantul Rustic a remediat deficienţele constatate de comisarii OPC! Ce spune patronul localului

Replica API 9 septembrie 2017 | 12:23 385

Încă un model de așa da! Restaurantul Rustic din Constanța și-a remediat deficiențele găsite de cei de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului și cer redeschidereea localului. Pardoseala a fost refăcută, s-a igienizat, s-a refăcut hota și s-au revizuit utilajele. De asemenea, s-au cumpărat oale de inox, pentru a înlocui găletușele în care țineau mâncărurile. Instalația electrică a fost revizuită.

Reamintim că la data de 4 septembrie, comisarii de la Protecția Consumatorului au verificat Restaurantul Rustic, de unde au fost confiscate aproape 500 de kilograme de carne și peste și s-a aplicat o sancțiune contravențională de 20.000 de lei, la care s-a adăugat sancțiunea complementară de oprire temporară de prestări servicii.

Patronul restaurantului, Dan Marin, a declarat pentru „Replica” de Constanţa că este mâhnit de faptul că nu a primit măsuri de prevenţie, fiind direct amendat: „De 20 de ani ne străduim să ne fidelizăm clientela. După o astfel de expunere, greu se recîştigă încrederea, şi este păcat, pentru că vă spun sincer: nu ne jucăm cu sănătatea oamenilor.

Ce s-a găsit la control, am înţeles, erau deficienţe, le-am remediat, însă vă dau asigurări că suntem perfect conştienţi de responsabilităţi şi nu am fi pus în pericol sănătatea clienţilor. Noi în fiecare primăvară şi toamnă facem ordine generală. Pe 1 octombrie aveam planificate lucrările de zugrăveli şi de reînnoire a aparaturii. Că se mai greşeşte la depozitarea alimentelor care nu se mai introduc în circuit, este de asemenea o chestiune care se remediază. Se putea remedia prin prevenţie. Două zile ne trebuiau şi ne puneam cu absolut tot la punct”, a precizat Dan Marin.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614