REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

REȚEAUA DIGI RCS – RDS a PICAT, în CONSTANȚA

REȚEAUA DIGI RCS – RDS a PICAT, în CONSTANȚA

Replica API 4 decembrie 2021 | 16:40 16379

Mii de clienți ai rețelei RCS – RDS din Constanța au rămas, sâmbătă, 4 decembrie, preț de câteva zeci de minute, fără serviciile de telefonie mobilă și internetul furnizat de Digi. Problema a fost sesizată în mai multe cartiere ale municipiului.

Din câte se pare ar fi vorba de probleme tehnice înregistrate pe rețeaua RCS – RDS. Sute de constănțeni au reclamat întreruperea. Problema a fost sesizată în zonele Tomis Nord, Tomis 3, Tomis Plus și Coiciu.

Operatorii de la departamentul Deranjamente au transmis că problemele întâmpinate cu conexiunea se vor rezolva în jurul orei 16.00.

Update 16.40:

O mare parte din clienții afectați au confirmat că problemele au fost remediate.

Vineri, DIGI se lăuda cu contriuțiile la bugetul statului

„Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, a virat în luna noiembrie 2021, în contul bugetului de stat, taxe şi impozite în valoare de 99 milioane de lei.

Datorită dezvoltării și creșterii constante a business-ului din România, compania reprezintă astăzi unul dintre cei mai importanți contribuabili ai bugetului de stat, după ce doar în trimestrul al treilea al anului 2021, a achitat 275 milioane lei, o contribuție record în cei peste 28 de ani de activitate ai companiei pe piața locală. În luna octombrie 2021, compania a contribuit cu suma record de 111 milioane de lei, reprezentând taxe și impozite.

Compania a pus în practică o viziune de business solidă, bazată pe investiții durabile și pe extinderea continuă a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clienților. Astfel, DIGI ocupă astăzi poziția de lider de piață pe segmentul serviciilor de televiziune și internet fix în România și, totodată, este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 14.700 de angajați dedicați operațiunilor derulate de societățile grupului pe piața locală. DIGI aduce pe piață servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură milioane de abonați.”, este comunicatul transmis de Digi, vineri, 3 decembrie.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu spuneti ca nu functioneaza cum trebuie nici acum? Sunteti mitomani asa prin definitie?
0
0
Nu merge facebookul
1
0
In tomis nord nici acum nu merge...
1
0
La Eden nici acum nu s-a rezolvat. E ora 10 PM....
2
0
mars handicapat hastagist care esti!!!!
9
6
Procesul asociatei lui Epstein,Dark winter,Blackout Communication
3
4
Cu ocazia asta au mai apucat oamenii sa se gandeasca de ce sunt batuti de jandarmi si de ce nu sunt lasati sa intre la targul organizat din banii lor. Jos Comunismul!! Rata de infectare e 1 scoate ti restrictiile impuse de agenda europeana.
16
30
Contributia la bugetul de stat, cu care se lauda Digi, este suportata de consumatori prin tarife si abonamente, si nu din buzunarul lor.
26
7
cu ocazia asta am fwtut si am dat o mwie corect, corespunzatoare pe barosaneala !
12
14
S a oprit tot ca pe vremea lui nea nicu, fara tv fara net fix, mobil fara retea la telefon, mai si ploua afara, cu astia te apuci de citit
27
2
Tragedie nationala. Incepi sa -ti cunosti familia
28
3
Ghita daca nu esti tehnician stai in banca ta. Cand esti ISP asa cum este RDS esti oglibat sa ai BGP cu mai multi provideri.
9
6
IN GURA LUI ARAFAT CEL MAI MARE CACAT DIN ROUMANIA MOOIE ARAFAT MOACA DE CACAT
15
32
Mii de persoane au avut prilejul sa-si cunoasca membrii familiei cu care locuiesc Destul de interesanta si lumea reala.
41
5
Digi ar trebui sa-si ia masuri de back-up, nu este permis sa nu ai internet si telefon in ziua de azi. Daca ne apucam noi sa ne facem singuri back-up prin alt furnizor de servicii, s-ar putea ca in cele din urma sa renuntam la Digi.
36
6
Reteaua a fost supraincarcata de la multitudinea de cipuri introduse prin programul de vaccinare!!!
54
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218