REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Retrospectiva anului 2017 pentru deputatul Robert Turcescu

Retrospectiva anului 2017 pentru deputatul Robert Turcescu

Replica API 29 decembrie 2017 | 21:03 418

Robert Turcescu a transmis printr-o scrisoare deschisă un mesaj de la mulți ani pentru constănțeni. De altfel, a prezentat și activitatea din anul care aproape s-a încheiat și cu ce proiecte și amendamente a depus în Parlament.

„Aşa cum v-am promis în campania electorală, revin la finalul primului an din mandatul meu de parlamentar cu un raport al activităţii mele în calitate de deputat ales al judeţului Constanţa.

În prima sesiune parlamentară am depus 58 de amendamente la Proiectul Legii Bugetului de stat pe anul 2017, prin care am cerut bani pentru infrastructura judeţului, modernizarea şcolilor şi a unităţilor sanitare din judeţ, dar şi a unor lăcaşuri de cult.

În cea de-a doua sesiune parlamentară, care tocmai se încheie, am depus un număr de 172 de amendamente la Legea bugetului de stat pe anul 2018.

Prin intermediul acestora am solicitat Guvernului Tudose ca în fiecare comună din județul Constanţa să fie construită câte o creșă, precum şi alocarea de fonduri pentru achiziția de ambulanțe de tip C pentru fiecare comună din județ, așa cum prevede programului „O ambulanţă pentru fiecare localitate”.

Alte amendamente vizează alocarea de fonduri pentru infrastructura judeţului, modernizarea şcolilor şi a unor săli de sport, renovarea unor unităţi sanitare din judeţ, dar şi a unor lăcaşuri de cult. De asemenea, am cerut Guvernului finanţare pentru alimentarea cu apă şi canalizare, sau extinderea reţelelor existente, din mai multe comune constănţene.

Am iniţiat, alături de colegi din PMP, 40 proiecte de lege. De asemenea, am avut 58 de luări de cuvânt în plen, 23 de declaraţii politice despre problemele stringente cu care ne confruntăm zi de zi, dar şi 39 întrebări şi interpelări către Guvern prin care am cerut lămuriri cu privire la chestiuni cu care se confruntă constănţenii.

Activitatea mea poate fi consultată în detaliu accesând următorul link: https://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=306&cam=2&leg=2016

Vă mulţumesc încă odată pentru votul dumneavoastră şi vă asigur de toată disponibilitatea şi deschiderea mea. Cei care doriţi să luaţi legătura cu mine o puteţi face prin intermediul biroului parlamentar situat în Constanţa, bulevardul Mamaia, nr 213 (telefon 0341.443.978), prin e-mail la adresa robert.turcescu@cdep.ro sau scriindu-mi pe adresa Camerei Deputaţilor, str. Izvor, nr. 2-4, sector 5, Bucureşti.

Vă doresc un an nou prosper şi în binecuvântare, cu sănătate şi cu bucurie împreună cu toţi cei dragi. La mulţi ani!”, a transmis Robert Turcescu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M..e, turcescule! Si sustinatorilor tai, asijderea, aidoma,la fel, intocmai, similar, identic, nediferentiat, invariabil, asemenea etc
3
3
Poti sa-l intrebi si pe dracnea,nastase,hrebe si pe multii imbogatiti din psd acelasi lucru?
4
2
VREAU SA STIU CUM AI STRANS ATATA AVERE 4 CASE TERENURI SI ALTELE DOMN COLONEL ???
3
4
caracteristic romanului, daca cineva are o parere diferita si bine venita, daca se dovedeste ca vorbeste in cunostinta de cauza , este manjit cu noroi de necunoscatori sau de cei ce, in viata lor, nu au citit o carte si nu au capacitatea de a distnge raul de bine. Bravo Robert Turcescu, intimidarile sunt apanajul sclavilor
4
2
Mi am cumparat topogan.Acum vars direct pe topogan securist nenorocit ce sunt de pus la zid.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218