REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Revelion în Parcul Operei cu artificii şi şampanie din partea organizatorilor

Revelion în Parcul Operei cu artificii şi şampanie din partea organizatorilor

Replica API 31 decembrie 2014 | 00:03 233

Petrecere la cumpăna dintre ani, la Constanţa

Petrecere la cumpăna dintre ani, la Constanţa

Sute de constănţeni sunt aşteptaţi miercuri noaptea să petreacă Revelionul în Parcul Operei din centrul municipiului în cadrul unui spectacol organizat de o asociaţie civic-culturală. Coordonatorul proiectului „Festivalul iernii”, Alin Vintilă, a declarat, marţi, că în cele zece zile de când a debutat seria de spectacole susţinute pe scena din Parcul Operei, câteva sute de constănţeni au devenit spectatori fervenţi ai seratelor culturale, concertelor muzicale, scenetelor pentru copii şi concursurilor cu premii oferite de Asociaţia civică Constanţa Altfel.

„Interesul manifestat de constănţeni pentru evenimentele culturale publice, chiar în condiţiile meteorologice severe din această iarnă şi atitudinea participativă faţă de momentele artistice “live” ne-au determinat să organizăm şi în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion, în parc. Spectacolul de artificii şi câte o cupă de şampanie vor fi oferite, de asemenea, din partea casei”, a spus organizatorul. Astfel, în seara dintre ani, antrenul pe scena din Parcul Operei va începe la ora 22,00. Constănţenii vor petrece mai bine de cinci ore pe ritmuri populare sau cu muzică tradiţională grecească, sârbească, rusească, şi vor avea parte de hit-uri internaţionale, rock, pop, dance, hore şi un spectacol impresionant de artificii.

Spectacolul va debuta cu un recital susţiut de Brianna, după care urmează ritmuri greceşti cu Raluca Chivu, iar de la ora 22,40, timp de o oră, parcul va fi animat de ritmuri folclorice, prin intermediul cântăreţelor de muzică populară Mădălina Modruj şi Veronica Apetri. Până spre miezul nopţii va avea loc un concert de muzică populară rusească şi moldovenească, de peste Prut, cu solista Rodica Rodion, concursuri şi numărătoarea inversă, iar la miezul nopţii un spectacol de artificii va marca trecerea în 2015. Ulterior, timp de o oră, pe scenă va urca Trupa Proconsul, iar concertul final va fi susţinut de Trupa Shake Down, cu acorduri de rock&roll, pop-rock, disco, reggae, R&B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614