REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Revelion RUINAT pentru 300 de oameni!

Revelion RUINAT pentru 300 de oameni!

Replica API 1 ianuarie 2017 | 01:10 428

Aproximativ 300 de oameni din toate colțurile țării, care aveau rezervări la un complex turistic de lux din Târgu Mureș, au aflat vineri seara, la recepție, că hotelul și centrul spa au fost puse sub sechestru. Nu au putut fi cazați, iar toate planurile lor s-au năruit., relatează Pro TV.

"Nu am plătit doar pentru Revelion, am plătit pentru tot pachetul de servicii", a spus un cetățean. "Stau cu copilul de patru ore, 43 de milioane, cel puțin am plătit prin agenție. Poliția nu ne-a lăsat să intrăm, am venit aici și toată lumea se ceartă", a spus un altul.

Oamenii au facut rezervările cu mult timp în urmă și, spun ei, nimeni nu i-a avertizat că hotelul ar putea fi pus sub sechestru. Reprezentanții complexului au explicat că ar exista un ordin judecătoresc ce anuleaza executarea silită. "Fără să fim somați fără să se țină cont că avem evenimente în derulare au venit au pus în aplicare un titlu pe care au apreciat ei după bunul lor plac, au dat oamenii afară care erau cazați, au pus sechestru pe tot", a spus reprezentantul hotelului.

Hotelul de lux si complexul spa au fost in proprietatea unui om de afaceri, care - în urmă cu 3 ani - a murit într-un accident aviatic. Bărbatul a fost arestat preventiv în dosarul "Mită pentru arbitri".

Între cei care s-au trezit fără cayare se numără și 13 familii din București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotelierii nu au fost anuntati,deci daunele aduse clientilor ar fi trebuit sa fie suportate de cei care au pus sechestrul. Cum ei sunt reprezentantii statului,este limpede ca oamenii vor ramane doar cu paguba,stiindu-se ca statul este doar in instrument de opresiune,nu un partener al societatii romanesti,dupa cum se vede cu ochiul liber. Asadar,vorbim doar de o veste Trista,unde victimele colaterale raman victime fara despagubiri in vecii vecilor.
0
0
Si la ELTON BALLROOM. A fost o mare teapa
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369