REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Revenire de senzaţie în PMP. Va candida la europarlamentare

Revenire de senzaţie în PMP. Va candida la europarlamentare

Replica API 8 septembrie 2018 | 01:41 341

Deputatul Cătălin Cristache, vicepreşedinte al PMP, anunţă o revenire de senzaţie în partid: Cristian Diaconescu, fost ministru de Justiţie şi de Externe. Mai mult, Cristache anunţă că revenirea se va materializa printr-o candidatură a lui Diaconescu pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare din 2019, conform stiripesurse.ro.

„Cristi Diaconescu este una dintre cele mai viguroase și inteligente figuri ale politicii românești. România are nevoie de oameni deștepți, care să înțeleagă rigorile statului de drept și să știe diplomație. Mă bucur să anunț revenirea lui alături de PMP și candidatura la europarlamentarele de anul viitor”, a scris pe pagina sa de Facebook Cătălin Cristache.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un securist, carexa TSIAT PENSIILE SI SALARIILE!VOTATI OMP SA RWMANETI FARA BANI!
5
0
Palaz o sa fie seful de campanie. Doi profesionisti, unul si unul vor duce tara spre progres. Palaz presedinte si Diaconescu prim-ministru este solutia. Putem fi siguri ca Romania va ramane goala, ca pamantul va fi pustiit, ca va seca si Marea Neagra de amaraciune. Succesuri multe.
1
7
un machedon escroc si tembel a fost euro''parlamentar''daa a fost o vreme cand toti cretinii si analfabetii Romaniei erau propulsati la u.e.Dar Diaconescu e din alt film,omul chiar stie ce spune-ma rog ca sa-l intelegi ai nevoie de un anumit nivel de educatie-si nu se adreseaza electoratului latrina3.Si eu il votez fara discutii,poate ia in considerare si o candidatura pentru presedentie.
8
4
Super OM super barbat de tara! Cativa oameni de talia D-lui Cristi Diaconescu si Romania mai are o sansa de salvare! Eu il votez si ca presedinte, ca merita.
5
8
Ce a facut pana acum pentru tara? Nimic. Candideaza la europarlamentare pentru ca ia salariu de mii de euro, fara sa faca nimic. Tot timpul a stat pe margine si a criticat. Daca tot revine in politica, acum este momentul sa ne dovedeasca ca le stie pe toate. Si Eba a fost europarlamentar....
11
4
Huo, securist scopit ce esti!
10
6
e unul din cei care ne trebuie ! Felicitari !
5
13
VREA SI OMUL UN SALARIU BABAN SA FRECE MENTA CA EUROPARLAMENTAR CE NU INTELEGETI. MAAAAARS MAI MARS
13
3
public Coldea. Prin gura lui Diagonescu!
10
6
De ce eu constantean, membru PMP nu pot vota un candidat de-al meu? Suntem ciumati in Constanta? Sa alerg pe strazi din nou pentru altii?? Si unde sunt tinerii de care partidul spune ca-i sustine? Ca asta ni se spume mereu, ca este partidul tinerilor dar candidati numai si numai fosile. Ne-am cam saturat de minciuni si manipulari
15
6
Diaconescu este ok. Ce il strica este alaturarea cu basini basiste. Dar de ce revenire? Ca n-a fost plecat niciodata din PMP.
12
7
Succes il sustin si votez
8
18
va fi , cu siguranta, un europarlamentar de exceptie. Felicitari dle Diaconescu
9
18
Revine un nemernic, mancator de kkt!
17
11
Revine Cristi, poponarul comunitar. Si-a gasit fericirea in bratele paroase ale marinarului bisexual Basina si nu-si mai poate imagina viata fara pula lui in rozeta.
17
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367