REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

REVOLTĂ în rândul consilierilor locali PNL: Primarul este PRICEPUT la donații TRUCATE și ADEVĂRURI cu OMISIUNI

REVOLTĂ în rândul consilierilor locali PNL: Primarul este PRICEPUT la donații TRUCATE și ADEVĂRURI cu OMISIUNI

Replica API 13 august 2020 | 00:00 1906

Locuitorii din KM 4-5 și din Poarta 6 își riscă zilnic viața, traversând calea ferată, iar proiectul consilierilor municipali PNL privind construirea pasarelei ce face legătura între cele două cartiere zace într-un sertar în primărie.

Mihaela Andrei

Problema acestei zone este doar un exemplu prin care PSD, în frunte cu Decebal Făgădău, pune în pericol viața locuitorilor de aici, spune consilierul local PNL, Mihaela Andrei. "Spațiile verzi din aceste două cartiere sunt abandonate și lăsate în paragină, lucru care se poate observa, de altfel, și în majoritatea zonelor din municipiu. Actualul primar este, însă, foarte priceput la donații trucate și la prezentarea adevărului cu omisiuni", a specificat alesul local.

Mihaela Andrei promite că va relua discuțiile după alegeri, cu noul primar. "Din prima zi a noului mandat ca și consilier municipal, voi insista ca această problemă să fie urgentată, de către noul primar, astfel încât oamenii din zonă să nu își mai riște viața. I-am spus domnului Vergil Chițac, candidatul la funcția de primar al municipiului Constanța, că nu mă voi lăsa până nu voi vedea că și aceste două cartiere vor prinde culoare și viață. Nu mă voi lăsa până când problema spațiilor verzi și a curățeniei din zonă nu va fi rezolvată. Cei care mă cunosc, știu că sunt o persoană insistentă, de aceea noului primar al Constanței îi garantez că nu voi pleca din biroul său până când nu am asigurări concrete că cele două cartiere vor renaște", spune consilierul.

Mihaela Andrei își pune toate speranțele în Vergil Chițac.

"Am încrederea că Vergil Chițac este un om de cuvânt! Vreau să cred că și în Km 4-5 și în Poarta 6 se poate, astfel încât acestea să nu mai fie doar niște cartiere mărginașe, uitate, ale Constanței", spune consilierul local PNL, Mihaela Andrei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
perdantul chitoc va face direct metrou intre P6 si KM 45.
0
0
La retrocedari de spatii verzi si constructii nu o durea mana acum nici gura.
3
0
Mihaela Andrei , lasa draga tu jocurile politice ,nu face campanie pentru noul primar , fa ce stii tu mai bine cu gura , in afara sa latrii si vei ajunge bine ! Ai,draq toti latrati in campanie dar dupa va dati la fund !
2
1
Cu mai putin de jumatate din banii cheltuiti toatal aiurea pe stalpisori de jegul de Babu, se faceau doua pasarele....dar la pasarele este mult mai greu....la stalpisori au incasat repaede, fara efort!
11
1
Poti sa faci 10 pasarela... Oamenii le este lene sa urce pe ele Unde este pasarela la 10 m de ia este facuta o carare toti aleg cararea Nu te mai da tu ca te doare sufletul
8
4
e predena Mirelei Pascal. Aia ii aduce un sac de porumb sa ia pascalita-mangalita si mai mari dimensiuni pana la Ignat, ea scrie o prostie...
9
2
se trezira si consilierii PNL! Dar unde ati fost pana acum dragilor? In cartierul consilierilor, facut cadou de Mazare? La Constanta USL nu a murit. Doar ceva s-a odihnit.
13
3
Cu majoritatea consilierilor sau a consilierelor PNL. Toti sunt incompetenti si nebuni fara acte doveditoare.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369