REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

REVOLTĂ la ieșire din Năvodari! Călătorii din microbuze au SĂRIT la polițiști: "Întârziem la serviciu!"

REVOLTĂ la ieșire din Năvodari! Călătorii din microbuze au SĂRIT la polițiști: "Întârziem la serviciu!"

Replica API 6 iulie 2016 | 15:52 653

Cine să ne mai înțeleagă?

Cine să ne mai înțeleagă?

Revoltă la ieșire din Năvodari! Oamenii care fac naveta cu microbuzele au devenit extrem de nervoși în momentul în care au văzut că la ieșire din localitate sunt filtre, iar oamenii legii verifică legalitatea transportului în comun. Aceștia au strigat și au acuzat că întârzie la serviciu, o femeie fiind la un pas de a fi amendată. Și, toate acestea în condițiile în care, zilnic, se urlă că pasagerii sunt bătaia de joc a transportatorilor, care îi înghesuie!

Nemulțumirile oamenilor cu privire la mijloacele de transport în comun din domeniul privat sunt cu duiumul. Pornind de la șoferii care conduc haotic și până la faptul că pasagerii sunt înghesuiți precum sardelele – toate acestea sunt printre motivele de revoltă ale constănțenilor. Însă, când vine vorba de controale, tot ei sunt cei care sar cu gura. Așa s-a întâmplat și în dimineața de miercuri, 6 iulie, când oamenii au fost la un pas de a sări la gâtul polițiștilor pe motiv că au îndrăznit să ia la puricat vehiculele. "Întârziem la serviciu, ce atâta controale?", strigau călătorii. "Filtru al Poliţiei Locale la ieşire din Năvodari, zona sens giratoriu. Sunt verificaţi operatorii de transport în comun. Lumea face scandal, s-a luat de Poliție pentru că se întârzie la serviciu. Microbuzele pleacă doar cu persoane pe numărul de scaune, multe microbuze nici nu mai opresc în staţii, iar lumea se revoltă. O femeie, pasager dintr-un microbuz Metropolitan, a fost ameninţată cu amendă pe motiv că s-a luat de poliţiştii locali, care au argumentat că nu sunt lăsaţi să-şi facă treaba. Femeia le-a spus că din cauza lor au trecut mai multe microbuze fără să oprească, a întârziat la muncă şi riscă să-şi piardă jobul. Cam asta e reacţia tuturor pasagerilor", a relatat, pentru "Replica", o persoană aflată la fața locului. Menționăm că aceste controale, la ieșire din Năvodari, sunt efectuate alături de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța și vor avea loc frecvent. Însă, dacă e să ne luăm după reacția oamenilor..., ne întrebăm: cine să ne mai înțeleagă?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367