REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

REVOLTĂ pe drumurile închise de autorităţi! Şoferii s-au luat la ceartă cu poliţiştii şi AU OBŢINUT O DEROGARE DE LA INTERDICŢIE!

REVOLTĂ pe drumurile închise de autorităţi! Şoferii s-au luat la ceartă cu poliţiştii şi AU OBŢINUT O DEROGARE DE LA INTERDICŢIE!

Replica API 29 ianuarie 2014 | 00:00 154

Vezi video!

Vezi video!

La ieşirile dn municipiul Constanţa către Valu lui Traian sau către Ovidiu s-au format coloane de zeci de maşini. Pe DN 3, drumul care leagă Constanţa de Valu, şoferii au declanşat o revoltă. Ei s-au luat la ceartă cu poliţiştii din dispozitiv, cerând să fie lăsaţi să circule mai departe. Supăraţi, şoferii au dărâmat semnele care interzic trecerea! Amintim că, începând cu ora 17.00, toate arterele rutiere dintre localităţile din judeţul Constanţa (drumuri naţionale, judeţene şi comunale) au fost închise total traficului rutier.

Update:

Un şofer aflat la volanul unui jeep a trecut de bariera instituită de poliţişti. Şi alţi şoferi se pregătesc să facă acelaşi lucru!

Update:

Speriaţi de protestele şoferilor, care ţipau că nu au bani să rămână la hotel în municipiul Constanţa, autorităţile au schimbat strategia. Va fi permisă ieşirea din municipiu, până în prima localitate, a precizat şeful Serviciului Rutier Constanţa. În cazul localităţilor aflate de-a lungul DN3, se va putea merge până în Murfatlar. "Vom organiza convoaie", a precizat conducerea Poliţiei Rutiere.

UPDATE, ORA 20.00:

Prefectura judeţului Constanţa anunţă că prefectul Eugen Bola a emis Ordinul 124/29.01.2014 privind interzicerea accesului autovehiculelor pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale, din judeţul Constanţa, prin care, începând cu data de 29.01.2014, ora 17.00 se interzice accesul autovehiculelor pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale din judeţul Constanţa, cu excepţia autovehiculelor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Primarii unităţilor administrativ-teritoriale din judeţ vor lua toate măsurile administrative necesare pentru aducerea la îndeplinire a acestui ordin. Nerespectarea prevederilor prezentului ordin de către autorităţile publice locale, persoane fizie sau juridice va fi sancţionată conform prevederilor legale. Compartimentul Verificarea Legalităţii şi Contencios Administrativ va comunica prezentul ordin factorilor interesaţi în vederea ducerii la îndeplinire.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Constanţa a precizat că ordinul este clar, că nu comentează afirmaţiile celor de la Rutieră şi nici incidentul de pe DN3. "Cei care au plecat mai departe la drum, ignorând ordinul, o fac pe propria răspundere şi vor fi amendaţi. Practic, ei încalcă legea", a spus Georgiana Anghel, purtător de cuvânt al Prefecturii Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102