REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

REVOLTĂ pe strada Primăverii, împotriva BLOCULUI ridicat de Daniel RAFTE

REVOLTĂ pe strada Primăverii, împotriva BLOCULUI ridicat de Daniel RAFTE

Replica API 8 septembrie 2020 | 23:54 8243

Afaceristul Daniel Rafte este contestat de constănțenii care locuiesc pe strada Primăverii, după ce acesta a primit undă verde să construiască bloc cu 6 etaje între case. Rafte ar fi primit ”derogare” în acest sens de la Primăria Constanța, în contextul în care zona permite un regim de maxim 2 etaje.

Pe parcursul derulării procesului de informare și consultare publică au fost primite sesizări de la cei care locuiesc în zonă, exprimându-și dezacordul cu privire la PUZ, motivând că realizarea acestei investiții ar duce la supraaglomerarea traficului, la lipsa de parcări, la poluare și la afectarea confortului.

De altfel, oamenii contestă derogarea de la regimul de înălțime al zonei, limitat la 2 etaje, în vederea construirii locuințelor colective cu regim de înălțime P+6. De altfel, este contestată și modificarea regulilor privind coeficientul de utilizare și procentul de ocupare a terenului în sensul majorării acestora și încadrarea zonei studiate într-o altă unitate teritorială de referință, M1, în dezacord cu regimul predominant al zonei.

Bloc cu șase etaje între case

Amplasamentul ce a generat documentația actuală are o suprafață totală de 1.350,00 mp, iar terenul propus pentru studiu este situate in intravilanul Municipiului Constanta, în zona de nord, cartier Tomis III, în imediata vecinătate a stadionului Farul. Terenul este în proprietatea lui Daniel Rafte din mai 2016. Propunerea prezentului P.U.Z. vizează construirea unui imobil dedicat locuirii colective, dar și birourilor, cu spații comerciale, complementare locuirii, la nivelele inferioare și amenajarea spațiilor verzi la sol. Investiția vizează un imobil P+6E.

Rafte, nașul Adelinei Pestrițu

Daniel Rafte are o afacere în domeniul construcțiilor, investind în Constanța în mai multe imobile, în timp ce soția sa, Aura, are un salon de înfrumusețare. Adelina Pestrițu i-a cunoscut pe Aura și Daniel Rafte încă de la începutul relației cu Virgil, soțul ei. Când iubitul ei a cerut-o de soție în orașul de la malul Mării Negre, tot atunci au stabilit ca nași să le fie cei doi oameni de afaceri. De precizat faptul că nu toate îi merg ca unse lui Rafte în afaceri.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rafte cocalar aurica drogata cu el . Dau vina pe Roxana ca ea domne a inceput sa vb si nah mai sti lumea dar mai minteau cumva . Asa s a vaz si hotia si tot
3
0
Cine baga in seama un nebun hot analfabet care injura barfeste se image rade drogatule mergi la medic
5
0
Ca rog frumos scrieti dosr de bine nu adevarul ca doare
7
1
Bai Rafte esti insurat pana la urma sau nu? Ca n poze e una in realitate traiesti alta
7
1
Cine cumpara aparatament de la un hot un contrabandist si el si toata familia isi bat joc de oameni toti sunt la fel cum sa cumperi casa de la un hot care investeste banii furati in blocuri?? Daca termina risti sa ti confiste cineva casa . Hotii penali acasa se bat Se cearta pe bani care ce mai fute si in public joaca teatruuu
7
0
Cine cumpara apartam facute de un hot anaflabet pe care il bate nevasta si il scuipa intre ochi pe fraier si masa cara Tigari e un om retard .
7
0
In inchisoare tradatorii sunt marcati pe fata ca sa stie restul ca e un tradator!
10
0
Sa sugi pula muista frustrata nu teai saturat sa tot comentezi ca noi suntem satui de tine muista proasta
1
7
Un hot infect. Mergi la munca hotule. Curand urmeaza bomba cea mare . Nu , nu la asta ne am rederit. Hotule penal. Mata mergea taras pe coate vama sa ti dea bani sa invarti ceva . Mergi la munca hotule sau linge o pizda la pestritu poate Iti mai da un articol cum doresti tu sa scrie de tine ... la munca retardule mintal .
5
0
Rafte ai dus pe fiicata la babu? Poate o mariti cu baiatul lui si te ai scos tata . Asa cum si mata ti a gasit tie ceva . Cine Se lua cu tine asa obez doar o saracie
7
0
Cica Aurica s a rugat de Babu sa I suga Doar Doar sa nu piarda combinatia. Hotii nu accepta munca cinstita sa zica lumea ceva de ei ca nu au ... o sa si duca copiii la cersit prin Germania curand
15
1
Hotiiii din Ct! O traseista de tigari ce era sa creasca ? Curand o sa apara bomba supremaaa toata combinatiaaa hotului Rafte . Scuze . Combinatiile am vrut sa spun .
27
3
Aurica care cand copilul e pe masa de operatie sta pe Facebook sa rada sa nu stie lumea penibila prefacuta . Nu avea ce manca acasa tbe sa suporte ca acum se vede mare bogata . Schimba dintii inainte sa razi Auroro! Mai stai de vb cu amanta si te faci ca ploua ??
27
0
Bine ca ai decupat o pe matusica din poza cum sa pui articol de scandal si matusica in poza . Sg femeie care e bucuroasa ca sotul merge la femei atata timp cat nu e deranj mare e ok Cum sa nu mearga saracul retard insurat cu forta de masa ca sa fie si el in rand cu lumea . a gasit masa pe una ca si ea pt baiat . exceptie ca masa arata a femeie
27
1
Va-n gura de cipani imputiti si analfabeti. Ati furat si distrus orasul asta, nu va mai ajung terenurile, prapad ati facut. Dar va duceti tot intr-o garsoniera din Cimitirul central, scursurilor
25
0
Babu ie om de cuvand. Le trece puzul la toti cipanii. Se face siti menajer ca sa duca la bun sfarsit manglele. Mazare era novice pe langa babutu siti menajeru!
15
0
si pe Barbu lautaru bloc intre case strada, blocata din cauza masinilor parcate nu stiu cum dau autorizatiile fara sa gandeasca tot raul facut se va intoarce la ei dar nu isi dau seama, dumnezeu nu da cu paru
9
1
Se dau bani inutil elaborandu se un pug, apoi nu se tine cont de acesta smecherind tot felul de puz uri.De ce sa benificieze numai smecherii de astfel de inginerii.Sa fie la liber !Ca n jungla
10
0
Si nesimtitul de Fagadau mai are tupeu sa mai candideze pentru inca un mandat,se pare ca mizeaza pe voturile machidonilor,tiganilor si a altor constanteni care au interesul ca nimic sa nu se schimbe si ca ii vor convinge pe oameni cu formula"stati acasa ma pt.ca pe oricine ati vota tot un drac este",Mazare l-a mai bagat si pe Stelian Ion,pt.ca doar i-a dat casa ca era sarac sa mai i-a din voturile lui Chitac"care nu e nici el prea bun dar macar nu face parte din echipa Mazare-Stroe-Fagadau"si tot Fagadau va ramane asa cred ca si-au facut P.S.Disti socotelile.
19
2
Nu vei construi cap de gasca
23
0
Fagabou si cu Babuinul prost pleaca acasa
21
0
bravo tie fratele meu
2
13
Mafia din Primarie , trebuie anchetata si arestati smecherii , care dau autorizatii !
27
0
noi o sa construim si voi o sa muriti de ciuda toata viata
2
27
Pe oricine am vota va face la fel!!!! Stelian e un papitoi, chitac e un ipocrit si da din gura dar abia asteapta sa puna mana pe ciolan, asa ca.....numai Dumnezeu ne mai poate salva! Cum????? El stie
6
16
La fel si la Dacia, in spatele fostului magazin Guliver, aceeasi "specie" s-a improprietarit luand teren din curtea Scolii 12 B P Hasdeu, din fata centralei teemice, spatiul verde si aleea de acces. Au construit locuinta unifamiliala care acum se transforma in bloc cu spatiu comercial la parter. TOTUL sub ochii autoritatilor care asista pasive ... Iar alaturi se pregateste, dupa aceeasi "schema" ceva si mai mare. Viitoarea constructie luand teren chiar si din caile de acces, trotuare ... etc
24
1
Razbunarea lui Mazare prin Fagadau .Tot orasul Constanta sa fie numai blocuri de betoan.Ca atunci cand demola Ceausescu casele sa faca blocuri
21
0
Lafel si pe straduta RENASTERII PE FALEZA SE VREA RIDICAREA UNUI MASTODONT DE BLOC,dar primaria nu si nu, noi le stim pe toate.Vrem spatii verzii nu inghesuiala.Si asa strada si spatiile libere sunt umplute de masinile politistilor, nu mai spun ce sete in sezon,dar nu numai.Nu se mai poate arunca un ac in zona.Sunt mirosuri de gaze de esapament si mult praf.Domnule primar chiar vrei sa nenorocesti orasul pina in ultima clipa? DUMNEZEU te va pedepsi si pe Stere aia tot asa.
16
0
Ai invatat sa speli banii?! S-a facut,bisnitaru, interlop si dezvoltator? Da, asta nu este piticu porno, de la Craiova, ca machidon pitic mai rar!!!!
15
3
De ce sunteti neseriosi si nu lasati comentaru eu nu sunt falsi si nici anonim.
8
1
Reusesc manevrele astea pt ca stiu ca noi constantenii suntem niste prosti. Nu reactionam deloc si apoi votam tot la fel , ca fraierii....Ce-ar fi sa ne revoltam sa intram in primarie si sa-i aruncam pe geam ? Credeti ca ar mai indrazni?
26
0
toti cimpanzeii inapoi la Stejaru si Ceamurlia. Futuva-n gura de nomazi. O sa vina vremea si pentru voi cum a facut Antonescu cu tiganii !
35
5
Ce cauta case din chirpici in cartiere de lux ale constantei romanasilor e tarziu v au luat machidonii terenurile pe gratis... voi de frustrati sunteti revoltati ca haima distruge cartieru ca daca va da 1 apartament moca il sustineti cu gura de sarpe
11
25
Oameni buni, nu e vina acestui primitiv...e vina celor care dau autorizatii sa se construiasca blocuri intre case. La puscarie cu ei!!!
41
0
Votati Vagadau,votati PZD,votati minciuna,impostura,hotia si jaful din banul public.Douazeci de ani pe pesedism salbatic la Constanta.Muie PSD !
33
0
mai votati in continuare
25
1
Babu si fagadau au vandut orasul. Cel mai prost primar este fagadau. Oras de makidoni jegosi si tigani, ada a ajuns constanta. Mooie la toti makidonii.
46
6
Un broscoi !
29
1
Fagadau un NEPRICEPUT! SI MINCINOS! Am adus, am facut si o sa fac!
38
1
Machedoni a facut multe investiti in oras
9
37
Betoane cipane cu derogare babuina
47
5
Fagadau sa construiasca machidonii!
35
12
Daca nu era machedon, nu primea "derogare".....Dar a avut grija "marele" vice Babu sa.i dea derogare...nesatuilor, ati mutilat orasul...
57
6
Raftica hai cu datoriile ca iese urat intreaba l pe doru aita cum lovesc cu levieru
41
1
Un jegos de makidon din clica lui Babu. Muie la toate makidoancele ca le place tare in gat. Babu si Fagadau au distrus orasul nostru.
67
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218