REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

REVOLTĂTOR! Elev filmat în timp ce ameninţa profesoara în clasă! VIDEO

REVOLTĂTOR! Elev filmat în timp ce ameninţa profesoara în clasă! VIDEO

Replica API 14 septembrie 2018 | 00:00 220

Un elev din Râmnicu-Vâlcea, filmat de un coleg în timp ce îi cere socoteală unei profesoare pentru o notă primită, vorbindu-i urât, amenințând-o și lovind cu pumnul în catedră, a fost reținut, vineri, de polițiști, după audieri, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Reprezentanții Poliției Vâlcea au anunțat, vineri după-amiaza că tânărul, care are 20 de ani, fiind elev la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”, din Râmnicu-Vâlcea, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat. Acesta este acuzat de săvârșirea infracțiunii de amenințare, faptă prevăzută de art. 206 din Codul Penal.

Imaginile cu acest elev amenințându-și profesoara au fost postate pe Facebook.

Incidentul a avut loc la liceu, tânărul fiind elev în clasa a XI-a. Pe un ton ridicat, băiatul îi cere explicații profesoarei pentru o notă primită în timp ce stă sprijinit de catedră și lovește cu pumnul în masă. La final, elevul o amenință pe profesoară.

„Arătați-mi și mie unde am greșit, sunteți profesoară și trebuie să-mi arătați unde am greșit. Citește din carte și arată-mi unde am greșit... mai citește o dată... vorbesc cum vreau... să te vedem pe stradă când nu mai ești în școală... mă...pe ea”, sunt replicile elevului în timp ce profesoara încearcă să-l calmeze: „Nu e bine ce faci... Ți-am dat câteva indicii...eu zic să te gândești mai bine, o să-ți scad nota la purtare.”

Poliția a început o anchetă după ce polițiștii au văzut imaginile cu incidentul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exmatriculat de la stat sa mearga la privat cu 2000 de euro pe an daca-i da mana daca nu la betoane,la cement!
5
1
Daca nu se mai face armata uite asa ajung golani
7
1
alta saracie cu convers falsi, blugi cu rupti in cur si gleznele goale, frizaura de capra si cap de cap cu cioc de tap autist.
6
1
nu fi rau ma pe asta la.dat masa la 10 la.scoala
9
1
La 20 de ani eram deja anul 2 la academia navala si un voiaj international de 4 luni.. despre ce pana mea vorbim aici asta are 20 de ani si e clasa a XI a hahaha nu zic faza cu oe vremea mea ca am terminat liceul acum 10 ani dar inca nu ne permiteam sa facem pe smardoii cu profesorii da ce pretentii sa ai de la generatiile astea de etnobotanisti hipsteri care fug la prima palma niste niste travestiti pisati care se imbraca ca fetitele
15
1
Nu trebuia sa inceapa scoala asa de repede.Se poate observa ca tanarul e stresat,el vroia sa salveze turismul si sa mai stea cu putza in nisip toata luna septembrie.Profesoara trebuia sa-l duca la un masaj de relaxare in cancelarie. Ca performanta scolara e bine,inca nu s-au inregistrat profesoare batute.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218