REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

REVOLTĂTOR. Fetiță de 13 ani, pusă la pământ, în pumni, de un individ care terorizează comuna Adamclisi!

REVOLTĂTOR. Fetiță de 13 ani, pusă la pământ, în pumni, de un individ care terorizează comuna Adamclisi!

Replica API 13 august 2018 | 01:35 441

Locuitorii comunei Adamclisi sunt revoltați: un individ despre care spun că este cunoscut ca fiind violent și cu antecedente penale, de care mulți se tem pentru că a bătut mai mulți oameni din comună, inclusiv femei, a tăbărât, sâmbătă după-amiază, pe o fetiță de 13 ani, pe care a lovit-o cu pumnii până a pus-o la pământ. Motivul supărării: în timp ce se jucau, victima a avut o divergență cu copilul agresorului. În urma incidentului, copila a ajuns la spital, în stare de șoc, cu mâna în gips și cu probleme la maxilar.

În comuna Adamclisi este agitație. Toată lumea vorbește despre incidentul care a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe o stradă din localitate, în care o fetiță a fost bătută crunt de un individ cunoscut în comunitate pentru ieșirile violente. Oamenii sunt revoltați și cer să se facă dreptate, mai ales că, după cum subliniază ei, „nu dai într-un adult, darămite într-un copil, să-l pui la pământ în pumni!”.

Totul a pornit de la joaca copiilor. Victima, în vârstă de 13 ani, se juca împreună cu fiica agresorului, Dumitru B., poreclit în comună Tiță, dar și cu alți copii. La un moment dat, între cele două fetițe a fost o neînțelegere. „Totul s-a întâmplat fulgerător. Individul a venit direct la fetiță, i-a tras câțiva pumni, de a lăsat-o lată pe pământ și a plecat. Oamenii s-au alarmat, a fost chemată Poliția și ambulanța. Copila a fost transportată la spital la Medgidia, iar de acolo transferată la Constanța. Are o mână ruptă și din câte am înțeles de la mama ei, are probleme și la maxilar și posibil la coloana”, ne-a precizat un localnic.

În prezent, polițiștii din localitate au întocmit un dosar penal, suspectul fiind anchetat pentru loviri și alte violențe. Urmează ca mama fetiței, împreună cu aceasta, să meargă la începtul săptămânii la Serviciul de Medicină Legală, în vederea obținerii unui certificat medico-legal din care să reiasă de câte zile de îngrjiri medicale are nevoie fetița pentru recuperare.

Oamenii sunt însă septici că individul va fi tras la răspundere. Mai ales că, după cum spun ei, nu este prima dată când răbufnește și sare la bătaie. „A bătut o femeie de a băgat-o în spital, dar nu a pățit nimic. Până la urmă, femeia și-a retras plângerea, și de teamă și din cauza banilor”, a adăugat localnicul.

De altfel, Dumitru B. nu este la prima abatere. În urmă cu câțiva ani el a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar în 2017 a fost trimis în judecată pentru conducerea sub influența alcoolului.

„În atenției Poliției Române! Vă rog distribuiți! În această seară am văzut un comportament de om nebun. Copila a fost bătută crunt de un bărbat fără suflet doar că i-ar fi jijnit fiica în timp ce se jucau. Iar tatăl răzbunător i-a dat o lecție pe care sigur nu o va uitat toată viață. În comuna Adamclisi, județul Constanța nimeni nu ia măsuri. Este o poveste veche, din care el iese mereu neșifonat. Nu este la prima abatere. Au fost nenumărate plângeri. Când vor fi luate măsuri? Când va ucide un biet copil? Poliția ce face? Protecția Copilului unde este? De ce agresorul este în libertate și seamănă frică printre locuitori?”, este mesajul postat pe o rețea de socializare, alături de un filmuleț realizat după agresiune, în momentul în care polițistul din localitate a ajuns la fața locului pentru a lua primele declarații.

F.B.

Sursă foto: Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alo, politia, ati adormit?o sa va scoale asta din somn cu pumnii
2
0
eee din diaspora ,,cam salbatic.
0
1
Chiar nu se gasesc cativa sateni mai hotarati care sa-l calce in picioare pe jegul acesta?
2
1
Nu politia face dosare penale,ci procurorii,apoi judecatorii dau verdictul in ce priveste pedeapsa. Daca omul este violent,cazul e cam cu cantec,pentru ca statul paralel are nevoie de oameni de acest fel,impotriva cetatenilor ce nu vor sa asculte de optiunile unora ca pasnicii hastagisti. Violenta in Romania este privita cu blandete si deja a devenit ceva banal.
2
1
Lasa ti omu in pace, este un manifestant pasnic
6
4
sa-l bata satenii cu ciomegele futu-l in gura pe masa de handicapat,ca altfel chioara noastra nici o speranta,doar legea in romanica este facuta de hoti in folosul muie pesede
9
0
Cum ii zice ?Tita?O sa trecem cinci minute prin Adamclisi!
21
0
pt Moartea ....venim boss
16
1
ii arati bortbagajul?? ii arati tu ...ca nu esti sanatos! dar vezi ca incadrarea de la art 205 CP -lipsirea de libertate a unei persoane in mod ilegal, se pedepseste cu inchisoarea de la unu la sapte ani- e mai mare decat incadrarea infractiunii de la art 193 CP, loviri sau alte violente
5
2
Cine vine cu mine sa-i aratam lui Tita porbagajul? Ofer transport gratuit si o bere dupa.
17
1
organizatia locala pnl nu ofera sprijin juridic gratis sau numai la hastagisti?
8
3
politia ce sa faca, nu face nimic mici afaceri si exploateaza locuitorii
16
2
oamenii sunt sceptici nu septici ca daca ar fi septici ar muri de septicemie
12
0
Tara si legea pulii.De ce trebuie cineva sa depuna plangere ? De ce nu se autosesizeaza legiuitorul ? De ce animalul nu e in parnaie de la primul incident ? Toti nebunii sunt nebuni cat ii lasi . Muie pesede !!!
24
0
venim noi in comuna si dam de tine , sa te bati cu noi viteazule , mortiimatii de lasi care bati femei si copii ,
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614