REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

REVOLTĂTOR! ÎŞI BAT JOC DE PĂDUREA DE LA VALU! Primăria caută VINOVAŢII - galerie FOTO

REVOLTĂTOR! ÎŞI BAT JOC DE PĂDUREA DE LA VALU! Primăria caută VINOVAŢII - galerie FOTO

Replica API 14 martie 2018 | 00:03 392

Numerele de înmatriculare – dovezi pe cauciucurile aruncate. Cine are informaţii, să anunţe Primăria sau Poliţia Locală

Numerele de înmatriculare – dovezi pe cauciucurile aruncate. Cine are informaţii, să anunţe Primăria sau Poliţia Locală

Gest inadmisibil al unor aşa-zişi afacerişti în localitatea Valu lui Traian! Pentru a scăpa de obligaţia plăţii pentru ridicarea/depozitarea unor deşeuri, afaceriştii cu pricina (momentan nedepistaţi) au umplut o zonă a comunei (zona Triaj) cu diverse resturi, în special cauciucuri uzate! Poluarea este evidentă, la fel şi sustragerea respectivilor de la anumite cheltuieli normale unei afaceri cum ar fi vulcanizare sau service auto (căci se suspectează că de la o astfel de firmă provin cauciucurile).

Imaginile ataşate articolului vorbesc de la sine, iar primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, se declară revoltat de situaţie: „Este inadmisibil ce au făcut. Vom transmite adrese mai multor firme, nu doar de pe raza localităţii Valu, iar Poliţia Locală va demara acţiuni de identificare a responsabililor. Amenzile stabilite prin hotărâre de consiliu, pentru astfel de fapte, sunt foarte mari. Eu însă fac apel către cei care au confundat localitatea, pădurea, în depozit de deşeuri, să se prezinte la Primărie, pentru a-şi asuma eroarea şi pentru a îndrepta situaţia creată. De asemenea, fac apel şi către cetăţenii care petrec în pădure, la picnic, să nu mai lase în urmă resturi. să protejăm pe cât posibil natura!”, a declarat, pentru „Replica”, Florin Mitroi.

După cum se poate observa în imagini, cauciucurile au şi numerele de înmatriculare ale maşinilor de la care au fost schimbate, prin urmare, despistarea vinovaţilor este doar o chestiune de timp.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va rugam sa ne inapoiati cauciucurile, sunt de la masinile noastre de Politie Locala PLM. Daca nu credeti, verificati.
3
0
Rugam primaria sa face urgent,3 sensuri giratorii la bariere,sa asfalteze strazile,sa nu mai inaltee strazilee,sa nu mai bordureze strazile inguste ca nu putem parca,depasi.vrem copaci plantati p strazi,
0
0
numarul e PLM adica ce PLM, platim ecovaloare si dupa aia mai platim ca sa le si ridica alta firma autorizata ca sa le duca la fabricile de ciment , sa le adrda si toata poluarea sa fie in atmosfera iar banii de taxe se impart intre stat si aceste fabrici !!!
0
0
sa mori tu ca se ridica gratis?
0
0
pot fi aruncate de cineva care functioneaza fara forme legale, sau aruncate de cineva din alta localitate ...ridicarea deseurilor de acest gen nu necesita costuri trebuie sa ai doar un contract cu o firma colectoare si ei le ridica gratis
1
0
clar ..de la o vulcanizare..
2
0
Ca si in Lazu unde se ard cauciucuri pe camp in spate la dedeman.. autoritatile freaca pula ca leafa merge fara batai de cap... Rusine
7
1
Faceti glastre de flori in parcuri din ele
1
0
Domn Primar cand asfaltati strazile ??? Tot asteptam !!!
5
0
De la vulcanizare
2
0
sa le duca in port sunt foarte bune pentru remorchere si salupe
2
1
Se intampla multe in padurea valu traian,cauciucuri aruncate,prostitutie,taieri ilegale,constructii ilegale,furt de vagoane din triaj,etc.trebuie sa ia atitudine ocolul silvic,sau poate si primaria.
2
0
RROMania patria tiganilor
11
2
Popor de tigani smardoi si cocalari
11
2
sa inceapa pensionarii sa comenteze!!!
2
6
Comu si poporu de atunci a plantat padurea
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108