REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Revoltător! O doctoriță se joacă pe telefon în loc să consulte pacientul: Poți să mori!

Revoltător! O doctoriță se joacă pe telefon în loc să consulte pacientul: Poți să mori!

Ana Maria LIPAN 28 mai 2023 | 00:00 4515

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Castroian din Huşi a fost filmat jucându-se pe telefon, în timp ce se afla în gardă. Când bărbatul care a filmat-o i-a reproşat că se joacă, în timp ce pacienţii aşteaptă la uşă şi se se simt rău, femeia a reacţionat ridicând vocea, spunându-i acestuia că este „obraznic”. L-a ameninţat că, dacă va continua să îi reproşeze că are un comportament inadecvat, va chema Poliţia.

Revoltator! O doctorita se joaca pe telefon in loc sa consulte pacientul: Poti sa mori!

Imaginile au fost postate pe Facebook de un bărbat, altul decât cel care a realizat filmările. Pacientul care a înregistrat-o pe doctoriţă în timp ce se joacă pe telefon le aminteşte cadrelor că aşteaptă de o oră în urgenţă, moment în care i se răspunde: „aşteptaţi un pic!”. „Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?”, le-a spus pacientul, în replică. 

În acel moment, medicul filmat în timp ce se juca pe telefon începe să îl certe pe pacientul nemulţumit că aşteaptă de prea mult timp, alături de alţi bolnavi. „Ia, ascultaţi aicea! Vrei să te trimit acum la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi!. Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Aşteptaţi că nimeni nu este, nu...”, îi spune pacientului doctoriţa. Medicul reacţionează şi când pacientul îi spune că aşteaptă de jumătate de oră: „Poţi să aştepţi şi trei ore! Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze. La rând!” Când bărbatul îi reproşează că se juca în timpul gărzii, femeia devine mai irascibilă.

Revoltator! O doctorita se joaca pe telefon in loc sa consulte pacientul: Poti sa mori!

Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte! Eu am vorbit pentru ea! Noi trebuie să trimitem un bolnav care trebuie să plece la Iaşi. După aia, îi luăm pe fiecare, la rând”, mai spune medicul. Medicul a admis că nu ştie care este pacientul care trebuie transferat la Iaşi, arătând doar că aceasta „s-a intoxicat şi poate să moară”.

Medic, către pacient: Tu poți să mori!

Tu poţi să mori?” i-a spus medicul bolnavului. Când bărbatul spune că aşteaptă de o oră, medicul i-a replicat că, anterior, spusese că aşteaptă de jumătate de oră şi i-a vorbit şi despre „culoarea” bărbatului, moment în care pacientul i-a replicat: ”şi noi suntem salariaţi asiguraţi”. În cele din urmă, medicul a început să strige: „Te rog frumos, termină! Termină! Vrei să chem Poliţia? Da, joc, sigur că da!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deaia doctorii trebuie sa plateasca, sa mearga si pe camera la puscarie cand gresesc, au salarii de 20.000 lei si nu fac nimic la stat, fug in timpul programului la privat si la cabinetele lor, unii ridica si 35.000 pe luna, statul ar trebui sa taie salariile astea nejustificat de mari, sa aiba 5.000 lei pe luna ca le ajung cat iau si din privat, sa se dea legea ori la stat ori la privat ori la cabinet, ca s-a dovedit ca tot aia e, vom vota altii in afara de psd si pnl, in spitale mor oameni si medicii se uita ca sunt slab pregatiti, asa ca nu va mai merge mult in halul asta, sa auda si guvernantii postarile oamenilor si sa ia masuri
1
0
Sa moara in chinuri in accident de masina cu toata familia lui toti falsifica si sterg diagnosticele in foile de observatie.Sa aibe mainile amputate toti si asistentele care scriu in foile de observatii, care scriu ce le dicteaza medicii,care nu trec diganosticele reale in foile de observatie asteapta si iau spagi toti.Sa le moara familiile cand le mor pacienti in urgenta si sterg foile de obsevatie.Sa nu aiba parte de copiii si familiile lor.Sa le moara familile cand trimit persoane singure ,batrani singuri fara apartinatori neajutorati, fara asistenta medicala acordata in spital,ii trimit inapoi acasa fara sa le dea nimic si nici nu se uita la ei ca sunt singuri.Sa va moara copiii leprelor si voi sa muriti cu familiile voastre in chinuri cum ii trimiteti acasa pe ei fara sa le acordati un minim de ajutor pentru bolile pe care le au.Cretinilor aveti obligatia sa asigurati persoanelor fara asigurari platite un minim de serviciii scris in lege.Nu dai bani de la ma-ta pt.consult
2
0
Garide,sa moara ala in accident de masina care nu acorda asistenta medicala.Sa moara aia medici la UPU cu toata familia si copii lui care trimite bolnavii acasa in criza de rinichi fara un medicament,fara o pastile de tensiune,fara o reteta fara o analiza medicala.Sa moara medicul cardiolog rezident care trimit acasa bolnavi in fibrilatie,si nu ii interneaza ca nu au dat spaga.Sa moara ala cu familia lui care nu este "bolanav" in accident de masina.
2
0
Nici astia de la upu ct nu-s departe... stai cu zilele pt investigatii
8
0
Eu in locul aluia cu degetul ii zburam doctoritei scalpul...
9
0
Chiar veniti la Constanta la UPU - 500 prezentari pe zi, mai mult de 3/4 NON URGENTE care vor consultatii peste rand, radiografii, echo, ecg eventual tomografii. Se transforma urgenta in lazaret rural prin supraaglomerare. Daca cei non urgenti ar plati blocarea urgentelor reale ar fi o treaba dar tot marlanul neasigurat vine cu pretentii si telefon. Azi auzeam unul urland ca "Sunt urgenta, sunt in coma !!!"
5
3
"Buricul sarit" la deget nu este o urgenta de UPU, este o marlaneala tipic romaneasca de-a nu plati asigurari si a forta prezentarea la medic. In plus i-a sarit buricul dar a putut folosi telefonul ca sa filmeze, fapt interzis in spital. NU exista NICI o interdictie de a te juca pe telefon in garda atat timp cat asiguri urgentele reale - ea astepta aprobare si masina pt transferul unui caz grav la Iasi. Asta e Romania "educata" : MOCANGEALA pt unii si VOCATIA altora
3
8
Mâine poimâine ii vezi și pe ăștia in stradă că fac grevă , că merită bani mai multi. Că profesorii aia din licee cu promovabilitate 0 de ani de zile, ei vor bani mai multi.
8
1
Ambulanta urlă pe bulevarde să le faci loc Când ajungi in spital te pasează ca la fotbal Dacă nu sari la cap și nu markezi uită de tine Statul de drept banul corect Dacă ai șanse să scapi mai pleci cu vreo trei boli de infecție și jeg din spitale
12
1
Cauta pa net protocolul in caz de raceala la unghii
5
3
Bag seama ca ala nu era chiar bolnav. Cred ca e unul care nu vrea sa dea spaga stie doar adunarea si se razbuna.
2
9
Bataie cu pietre ca in india , apoi sa nu mai aibe voie sa profeseze si dati afara din tara pe veci. Jigodiile draq.
14
4
La urgenta ,nu dai spaga, te lasa cu dureri in criza de rinich, nu mi-au dat un medicament pentru dureri ,tensiune mare facuta in criza. Te plimba pe sectii pana la iesirea din tura,nu fac analize medicale,nimic.Te trimit acasa fara investigatii.Azi este mai rau ca acum cativa ani.Zilele astea a venit salvarea cu asistenta si doar s-a uitat la mine.Nu primesti nimic,cat a stat numai a pus intrebari si mi-a cerut biletele de iesirea din spital sa treaca in foaie diagnostice.Are acest drept asistenta sa ceara foile de iesire din spital si numai sa-ma interogheze? Spunea ca nu vreau sa cooperez,imi era rau sa caut foile din spitale.I-am dat iesirile din spital.Mi- facut un EKG, mi-a luat o tensiune,m-a intrebat daca ma stiu cu tensiune.Pe monitor era o tensiune mai mare ,ea a spus ca am 14/9.Asa a falsificat si a scris in foaiea de observatie 14/9.Refuz sa merg la spital, isi bat joc,astepta spaga ,nu iti fac un calmant,te trimit acasa.Salvarea doar se plimba degeaba nu primesti ajutor.
14
3
De cand are satul spital?
6
1
de Husi ne spuneti? veniti in spitalul judetean, sa vedeti nesimtire si incompetenta cat casa! zici ca sunt mosieri si le ceri pomana.
19
0
Afara cu ea! Doar asa se vor disciplina si vor face medicina. Ce fac ăștia pe banii și nervii nostri este incalificabil!!
22
5
In spitalul județean se stă ore întregi ptr urgentă Nimeni nu verifică bătaia de joc din spitale Plătești cas plătești șpaga și ești tratat cu sila Multi se fac medici ptr șpagă nu ptr bolnavi Vrem o tară ca afară mafia te omoară Hoți mafie golani la buzunar te fac de bani
25
2
,Eu as zice mult ,da mult de spitalul ala mare,al nostru n teorie,dar în fapt al lor,dar nu pot zice pentru ca nu se face.Arata bine,pe afară,și e de ajuns .Ce i frumos, e frumos si n pielea goală, deci ,vei supermultumi,sa n ai nevoie ,de ajungi pe acolo,după vopsea.Trista nu fi,căci romanu i optimist,de fel. Fi patrioata.Iubește ți tara și sistemul.Ca ei te pun pe drumuri.Ce putem face?
11
2
Aloooo , eu zic sa mai scrieti si de spitalul nostru nu numai din alte orase ! scrieti din spitalul din constanta si nu mai luati bani pentru a ascunde mizeria si ororile din spitalul nostru
29
1
Lasati spitalul din Husi... Mergeti la noi in urgenta, sa vedeti acolo bataie de joc, de la receptie, pana la medic!
31
1
Ce sa nu se joace pe android,ca de aia i făcut. Sa te joci,sa l folosești la maxim,sa și merite banii,ca totuși este o investiție. Deci,de s au supărat pacienții așa de tare,că doctora nu făcea rău ,nici bine nimănui. Folosea investiția. Doamna doctor,sunt cu dumneavoastră,țineți o pe a dumneavoastră,lăsați i să aștepte, ce I mare lucru un deget fără buric?
14
8
Parca se zvonea ca si personalul din spitale urmeaza sa faca greva pentru a cere salarii mai mari. Kkm'as pe fata lor de incompetenti. Toti vor bani, dar toti o freaca la rece.
38
6
a filmat unu care toata viata la locul de munca muncea stand... sa fim seriosi, astia s romanii, fug de munca, asta ne este natia, sa fim seriosi
11
27
Probabil că locul doamnei doctor nu a fost niciodata intr-un cabinet medical si a purtat doar eticheta de doctor.
36
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102