REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SCENE de FILM pentru ADULȚI, în benzinărie, cu ADOLESCENȚI! Video

SCENE de FILM pentru ADULȚI, în benzinărie, cu ADOLESCENȚI! Video

Replica API 4 aprilie 2021 | 19:38 10138

Sunt scenele care îi vor pune pe gânduri pe toți părinții. Iată magini șocante cu trei elevi de liceu, ziua în amiaza mare, în inima Bucureștiului. Aflați, teoretic, în timpul programului școlar, două fete și un băiat au fost filmați în pline momente „erotice”, în parcarea unei benzinării. Revoltător este și că adolescenții au consumat alcool și au fumat neîncetat, fără să fie trași la răspundere de nimeni, scrie cancan.ro.

Imaginile au fost surprinse zilele trecute, în jurul orei 12:00, la OMV-ul de pe Corneliu Coposu, în apropiere de Unirii. Două fete și un băiat au fost filmați în timp ce „pufăie” țigară după țigară, pe terasa benzinăriei, cu sticluțe de whisky pe masă, consumate deja, în văzul tuturor trecătorilor și, implicit, al angajaților de acolo.

În timp ce stau la șuetă, amuzați și într-o stare euforică, una dintre fete se așază în „poala” prietenei sale, într-o poziție demnă de filmele pentru adulți, și începe să o sărute pasional. Totul, în timp ce băiatul asistă amuzat, dar relativ uimit că ele sunt atât de dezinhibate.

Scene erotice între elevi, ziua în amiaza mare, în Capitală

În timp ce adolescentele își fac de cap, în aceeași scenă erotică, băiatul pleacă, trimis de una dintre ele, să mai cumpere alcool din benzinărie. La fel de rapid cum a plecat, s-a și întors, căci vânzătoarea nu i-a oferit nicio sticluță, pe motiv că este minor. Însă s-a văzut că ambiția lor nu are limite. Una dintre fete, probabil singura dintre ei trecută de majorat, se ridică de pe scaun și îl însoțește pe băiat, din nou, în benzinărie. „Împuternicit” prin prietena sa, băiatul reușește să cumpere sticluța „magică” de whisky și se întorc împreună la masa unde-i așteaptă, ca la muzeu, ghiozdanele lor de școală.

De la fată a trecut la băiat, după ce a luat un shot de whisky

În continuare, fata care i-a așteptat pe cei doi să cumpere băutură se avântă să bea precum o adevărată „devoratoare” de alcool și dă peste cap, dintr-o înghițitură, tăria luată în urmă cu câteva secunde de prietenii ei.

Elevii au consumat alcool și au fumat țigară după țigară într-o benzinărie din București

La un moment dat, una dintre fete se așază pe scaunul poziționat cu spătarul în față și se apleacă în fața băiatului, într-o poziție cel puțin indecentă, urmărind să fie fotografiată de cealaltă fată.

Dezinvoltura și lipsa oricăror inhibiții arătate de elevi sunt cu atât mai șocante cu cât totul se întâmplă în miezul zilei, în fața tuturor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astea sigur ajung jurnaliste
8
0
De ce vand tigari minorilor? Ca aia nu au 18 ani
5
2
Ce sotii gospodine va asteapta baieti!
19
1
Nu inteleg de unde au bani de tigari tinerii in ziua de azi..
22
1
Viitorul videochat-ului si al spalatoriilor auto este asigurat.
45
0
Pt sosoaca si aurii ei sa strige DESCHIDETI SCOLILE
16
0
Si care mai e marea problema? Unii sunt partizanii educatiei sexuale din clasele mici. Iar adolescentii deja dau lectii adultilor cam de multi ani. Asa ca ... No problem.
24
6
Generatia Las Fierbinti
23
7
Ce ne mai miram
23
1
soc, senzational , soc soc soc !
41
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102