REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

REVOLTĂTOR! Știți ce cumpărați? Conserve de vită care NU conțin vită!

REVOLTĂTOR! Știți ce cumpărați? Conserve de vită care NU conțin vită!

Replica API 4 martie 2019 | 00:13 710

Despre carnea de vită se știe că are un conținut ridicat de fier și se recomandă mai ales copiilor. Chiar dacă este mai scumpă, carnea de vită este căutată pe raioanele supermarketurilor. Însă, consumatorii ar trebui să fie foarte atenți atunci când o achiziționează, avertizează reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

Plătesc carnea de vită dar, în realitate...consumă carne de pui separator, plămâni de vită și grăsime de vacă. Paul Anghel, director în cadrul ANPC, a postat pe pagina sa de facebook o etichetă a unui produs-carne de vită (240 grame) comercializat într-unul dintre marile supermarketuri din Brașov. Pachet de 340 grame de...carne de vită, conține, de fapt: carne de pui separator 48%, plămâni de vită 19 %, apă, făină, grăsime de vacă 7%, ierburi și condimente, și doar 1 % carne de vită.

Inspectorii au retras din magazinele din Brașov sute de kilograme de alimente: carne, mezeluri, peşte şi legume congelate. Comisarii au închis zone întregi şi s-au apucat de curăţenie.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si la mangalia in piete si la tirg la bozolen politistu multe nerefuli SI CINE LE VEDE. N I M E N I
0
0
conservele, tot ce este procesat au otravuri ....in timp, mai ales pentru copii!
2
0
Dar DSV CONSTANTA CE FACE ?? CEVA SPAGA ...INTREB SI EU ?
2
0
Adjunctul Gheba de la dsv e curist
5
1
daca ar fi eticheta produsului din prima poza si nu una trunchiata a altui produs...nu apar pe nimeni, dar nici sa inventam subiecte
5
8
Si fara o lupa zdravana nici nu poti citi ingredientele de pe conserve.Intentionat o fac criminalii sa vanda zgarciuri,tendoane,aditivi in loc de carne!
16
1
Ne tot plangem ca in Romania intra produse de calitate mai slaba, decat in occident. Unii se bat cu pumnul in piept ca sunt ponegriti ca incearca sa protejeze populatia, asta in discursuri recente. Exista agentii guvernamentale, ai caror angajati sunt platiti regeste. si cu toate astea noi primim tot marfa de proasta calitate.
13
0
Aceste produse trec de multe controale si verificari. Sunt firme care realizeaza analize si masuratori ai parametrilor tuturor produselor alimentare si de alta natura: gen benzina, motorina, prod petroliere, etc. Acestia trebuiesc pusi sub acuzare pt intocmirea rapoartelor de control in fals: Chimistii acestor firme trebuie sa raspunda penal.Din cauza coruptiei s-a ajuns prea departe,deja se atenteaza la sanatatea si viata copiilor si a batranilor.
19
1
dar statul nu ar tb sa te protejeze cumva? daca stau si citesc etichete, nimic nu e ok, deci ce ar tb sa mancam? statul pt ce este exact? numai pt taxe si impozite?
25
0
Nu sunt pedepse si toti isi fac de cap.Asta e fals intelectual si uz de fals cum sa informezi omu ca vinzi carne de vita cand acolo sunt alte bazaconii.
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367