REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

REVOLTĂTOR! Un bărbat descărca deşeuri cu o basculantă, în zona Carrefour din Constanţa! VIDEO

REVOLTĂTOR! Un bărbat descărca deşeuri cu o basculantă, în zona Carrefour din Constanţa! VIDEO

Replica API 18 iulie 2018 | 02:59 521

Revoltător! Un constănţean a încercat să scape de o grămadă de deşeuri aruncându-le pe un teren din municipiul Constanţa! Prins de poliţiştii locali constănţeni, acesta a încercat să-i sfideze pe oamenii legii intenţionând să scape punându-le chiar viaţa în pericol.

Se pare că unii dintre cetăţeni “îşi ascund” gunoiul “sub preş”, însă nu de fiecare dată le reuşeşte, iar cazul de faţă este unul similar. De data aceasta, autorul a acţionat cu o basculantă încărcată cu deşeuri pe care intenţiona să le răstoarne pe un teren din zona hipermarketului Carrefour din Constanţa.

“În data de 16.07.2018, un echipaj din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului al Direcției Generale Poliția Locală Constanța aflându-se în exercitarea atribuţiilor de servciu, a observat faptul că un conducator auto descărca dintr-o autoutilitară deșeuri inerte pe un teren viran din apropiere. După ce s-a legitimat, echipajul a solicitat conducătorului auto sa prezinte actul de identitate. Acesta a refuzat şi a părăsit zona, punându-l în pericol pe poliţistul local, cât și autospeciala instituţiei.”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

Un echipaj al structurii de circulaţie din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța legii l-au observat pe acesta în trafic în timp ce rula pe drumul public într-o zonă cu încălcarea regimului legal de greutate maximă autorizată. Ulterior, s-a făcut semnal de oprire în trafic în conformitate cu prevederile art.7, lit.a din Legea nr.155/2010, a poliției locale, a fost legitimat si i s-a stabilit identitatea, după care s-au luat masuri de sancționare contravențională în valoare de 6.500 lei. De asemenea, conducătorului basculantei i s-a dispus măsura complementară de ridicare a deșeurilor depozitate nelegal în termenul dispus de către polițiștii legali. “Pe această cale, reamintim persoanelor fizice / juridice obligația legală de a depozita deșeurile numai în locuri special amenajate, în caz contrar, riscand să răspundă contravențional.”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La dana 9 din port!
1
0
Cine poate spune unde este stabilit locul de primarie pentru aruncarea reziduurilor din constructii ,poate asa afla lumea si-l transporta acolo?
4
0
Bine i au facut, sa se invete minte
8
1
Puscarias de om luatil si legatil , permis luat amenda si vreo 2 ani de puscarie asta ii trebuie la zmeu ala cu basculanta
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614