REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

REVOLTĂTOR! Un taximetrist și-a încercat „norocul” cu cliente ieșite din cluburile constănțene

REVOLTĂTOR! Un taximetrist și-a încercat „norocul” cu cliente ieșite din cluburile constănțene

Replica API 21 mai 2018 | 00:00 1511

Cum profită taximetriștii de tinerele din club

Cum profită taximetriștii de tinerele din club

Meseriile ți le alegi în funcție de avantajele pe care le oferă. Unii aleg o carieră care să le aducă reputație, alții preferă stabilitate financiară, pe când alții preferă să aibă și timp pentru familie. Însă, unele meserii oferă portițe către alte... plăceri! Așa se face că la Constanța, un taximetrist profită de starea fetelor ieșite din club pentru a-și încerca norocul. O tânără a povestit cum a petrecut clipe îngrozitoare în drumul ei spre casă. Chiar dacă a făcut comandă pentru taximetru, nu l-a luat pur și simplu de pe stradă, iată că tupeul șoferului a depășit limita bunului simț. Iar în alte țări acest „tupeu” este catalogat drept hărțuire sexuală.

Sâmbătă seara, o tânără a ieșit din club și a făcut comandă de taximetru pentru a fi dusă la domiciliu. Toate bune și frumoase, până când șoferul i-a cumpărat o bere și a încercat să se dea la ea. Tânăra a povestit faptul că la un semafor, taximetristul tupeist a întins mâna în spate și i-a atins piciorul, lucru pe care l-a reproșat instant că nu este în regulă.

Până la urmă și-a continuat drumul, însă apropourile bătute de șofer depășeau limita imaginabilului. Ajunși la destinație, șoferul a mai încercat de câteva ori, complimentând-o, să o convingă că ar trebui să petreacă clipe frumoase împreună, însă tânăra a coborât fără să achite suma de bani, după ce s-a asigurat că nu este singură pe stradă. A așteptat în dreptul grupului de persoane să se îndepărteze după care a mers acasă. Fata a povestit că luni urmează să depună reclamație la firma respectivă.

„Am ieșit din club în jur de 2:30 noaptea și am făcut comandă de taxi. Am băut, desigur, puțin alcool, dar nu eram băută, ci doar obosită. Eu vorbeam la telefon când m-am suit în mașină. Acesta înainte să termin de vorbit la telefon, m-a întrebat dacă e în regulă să oprească la non stop să cumpere ceva pe drum. Am zis că e în regulă. Spre uimirea mea a cumpărat o bere... pentru mine! După ce am terminat convorbirea, taximetristul a început să bată apropouri nesimțite cum că aș fi frumoasă și dacă vreau să mă „ud toată”.

Am rămas șocată. La un moment dat a întins și mâna și m-a atins pe genunchi, dar am tras rapid piciorul și i-am spus să înceteze sau cobor. Până la urmă treaba lui este să fie șofer! Ajunși la destinație, în fine, aproximativ, am avut grijă să îi zic să oprească la non stop unde erau oameni afară, iar acolo el a continuat să vorbească pervers. Am coborât rapid din taxi, i-am transmis că nu plătesc, am așteptat să plece și am plecat acasă. Doamne, nu îmi pot imagina ce se întâmpla cu fetele, minore multe care ies în club, dacă erau bete mangă”, a povestit tânăra.

Ce este grav, din ce a mai povestit tânăra, că taximetristul i-a spus că așa se poartă de obicei cu fetele frumoase.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lipsa totala de profesionalism! jurnalismul a murit in constanta! pacat!!!! data viitoare nu mai bea atata alcool si casca ochii in ce taxi urci, risti sa ne impartasesti dupa aceea povestea unui viol, asta daca nu te ucide dupa ce termina cu tine!
3
1
Daca erai asa intrigata si speriata sunai la 112 si raportai un abuz sau o tentativa de viol. A pus mana pe tine si tu l ai atentionat. A mai luat si o bere si ai stat. Aia e .ai stat
6
1
la greu toti cei care au comentat inaintea mea! ahahaha
2
3
daca avea tatele pe afara , fuma si isi mai baga si cine stie ce .....nu era normal sa incerce un interviu......?
5
4
1- tu esti tanara n cauza deci in afara de un editorial....profesional nu este ok ca tu sa scrii acest material si sa vb despre tine la pers I. 2- sub nici o forma daca ti se pare un taxim ciudat si tu esti singura nu ai de ce sa stai in continuare. Nici un job nu merita sa ti risti viata, sa fii violata etc etc. 3- puteai lua sau retine nr de inmatriculare. Poti sa vezi si numele. De regula au permisul la vedere. Plus ...nu ai zis numele companiei de taxiuri. Sa mai zic ca ar fi trb ca colega care ar fi scris despre articol ar fi trb sa ceara un punct de vedere companiei de taxi?!
8
1
Nu mai dati bautura la femei ca provoaca intrigi
6
0
iti este teama sa te urci in taxi...toti taximetristii sunt...TZIGANI...dar daia nespalati ..cu barbi,jegosi,nesimtiti de cultura nu se mai pune problema...injura urla sunt dementi...cand vezi vreun cioroi la volan,trebuie sa te ascunzi...ciudat...parca se uita la vreun caine..ca ei nu este nimeni...doar sunt TAXIMETRISTI...groaznic...si cei mai nou ce nu stiati...sunt mai multi taximetristi..TZIGANI,decat numarul de locuitori...
11
0
Angajatii trebui sa aibe cazier curat, sa aibe scpala 10 clase cel putin. Nu mai angajati toti tiganii inculti si labagii.
7
1
Betiva povestitoare, este chiar autoarea articolului, Claudia Andreea Corbu.
8
1
Vai tu,taratura,dar ce te alinti!Lingi pahare dar nu esti beata,ci obosita!asa spun jartelele,mai nou!Ai obosit cu mana pe pahar.Daca munceai inseamna ca lesinai.Cand bei sa spui ca esti deocheata.Te ,,deoache,, paharul si te face prastie.Apropo,nu respecti si tu niste bune maniere?Sa platesti cursa,sa platesti spalarea interiorului masinii pt ca ai fost obosita-muci si pt ca alti clienti civilizati sa fie transportati in conditii impecabile!!!Tu o sa mai bei si cand te mai deoache paharele cheama o salvare nu un taxi!
10
6
Doua jeguri si el si ea
9
3
pai de ce nu a coborat de prima data din taxi?sau a trebuit sa termine berea?
9
3
Faruk Mutalup isi pune nevasta la produs si el bea cafeaua la entourage, sta toata ziua si urmareste masinile e vai mama lui
8
0
Pitipoanca a recunoscut ca nu a platit pentru cursa . De ce ? Avea nevoie de un motiv si l-a inventat rapid . A fost hartuita sexual ? Nu cred ! Panaramele astea care se intorc acasa catre dimineata , nici nu-si mai aduc aminte in zori prin cape scule au trecut toata noaptea ... Minorele ce cauta in acele locuri ale pierzaniei ?
8
9
Tigani borati din mahalale
5
2
Mi se pare ca raspund unei shtoarfe .De fapt chiar esti.Nu tin cu taximetristii dar am pretentie la starea masinii lor.Asadar,betiva povestitoare s-a gandit,au,e greu pt ea,asadar,s-a gandit in ce hal ii lasa interiorul masinii taximetristului!?iti convine jegule,rahatule,infectule si daca esti o ea,esti si o scarba de om,iti convine sa iei un taxi dupa o betiva si sa respiri in habitaclu duhoarea respiratiei si imputiciunea hainelor imbacsite de parfum si tutun ale unei betive care are tupeul sa ia un taxi?!?S-o care ma-ta cu masina ei!Ce respect merita betiva din taxi?
6
6
Eu circul numai cu taxiuri de la Scorpion, majoritatea soferilor sunt make trecuti de 70 de ani. Asa ca nici gand de agresare, ai si siguranta in deplasare, nu ruleaza cu mai mult de 40 km h. E super!
3
1
Daca toate ciorile din Piata Chiliei s-au facut taximetristi , la ce sa va asteptati. Toti cu permise de conducere din Grrcia, Turcia gen Pitesti. Asa ca ce ne mai miram !
12
1
Este foarte grav ca multi iau apararea unor specimen de joasa speta ca taximetristul in cauza.Asta inseamna ca si acele persoane sunt de acelasi soi scarbos. Le-at place sa le fie agresate sotiile,fiicele,prietenele,mamele de niste cacati cu ochi? Iesite din club sau nu,clientele sunt doar persoane ce merita tratament civilizat,egal.
10
4
indiferent de starea ei la ora actuala este viata ei privata si face ce vrea cu ea din placere ,nu din forta majora fiind pusa in imposibilitatea de a se apara fiind in masina lui ,Meseria lui este de sofer taxi ! Asa ca nu are dreptul sa intreaca masura si sa-si depaseasca atributiunile de sofer.Foarte bine plangere penala si la zdup cu el pentru hartuire sexuala .
21
5
inca una care a incercat sa gaseasca motiv sa nu plateasca cursa. Se urca bete se baga in seama cu tine te ating te pun sa le iei ceva de baut si la coborare uita sa faca plata. Sau ... voi boii si vacile ati crezut varianta ei
9
17
Ce mai posteaza taximetristii acum comentarii cand se plictisesc in statii. Va e frica sa nu fiti dati de gol ? Jeguri umane !!!...
16
4
o fi fost si virgina,,,ori a mancat multi guvizi cruzi .
7
12
Vai, saraca fata cuminte!!!
10
11
Si tu esti tot un jeg de viitoare bine doamna din anumite motive: umbli noaptea singura prin cluburi iar ca sa nu mai ai treaba cu individul trebuiacsa inchei prin ai plati cursa ca sa poti sa ai castig de cauza suta la suta in instanta. Esti si tu ca si taximetristul doua jeguri de oameni
14
10
mi-e atata scarba de tine, esti un infect, un jeg, un rahat de om !!!
16
4
Daca umbla numai drogate . A incercat si omu
11
16
Cum adica ''fetele minore care ies din club'' ? In cluburile din Constanta le este permis minorelor sa intre , ca daca e asa , o sa fac tot posibilul sa merg si eu ca mi-ar place una de 17 ani .
10
7
Taximetristii din constanta si niste scursuri umane....nu neaprat cu fatuca asta...in trafic niste infecti...si tigani nespalati
48
5
Vreau ca Replica sa arate si denuntul fetei de la politie ptr hartuire, nu sa scrie povesti de adormit copii.
28
0
Am avut o pisi pe care o regulam cu taximetristii dimineata dupa buntzi-buntzi in club. Era moldoveanca si o tragea bine la masea in club. Buna la cur, fata de virgina, insa pizda de bovina.. Avantajul de constantean este acela ca FUTI toate natiile romanesti intr-o vara.
19
30
Fa toanto,cand te mai duci la club si vrei sa revii acasa cu taximetrul o iei cu tine pe ma-ta mare si cat bei tu o poshirca-cocktail iti andreleaza bunica-ta niste sosete.Apoi,tu manga sau ranga poti sa iei un taxi si o lasi pe bunica-ta pe scaunul din dreapta pt ca taximetristul o dezbraca mai greu.Hai ca e rentabil,povestiti cum va gadilati cu taximetristii si nu platiti cursa
15
32

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614