REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Revoluția culturală revine la Constanța

Revoluția culturală revine la Constanța

Replica API 22 octombrie 2019 | 00:00 362

Primăria Municipiului Constanța vă invită la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru Independent de la Constanța (FITIC).

Evenimentul finanţat de Primăria Municipiului Constanţa și organizat de Asociaţia ART SOCIETY CENTER se va desfăşura în intervalul 24 – 27 octombrie 2019, în trei locaţii (Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“ Constanța, Tomis Hub – etaj III Tomis Mall). Și în acest an, secţiunile FITIC sunt: Blue Theatre Independence (teatru, dramaturgie contemporană, teatru-dans şi afişe de teatru), Seathre (teatru pentru liceeni) și Red Theatre Revolution (teatru studenţesc).

Festivalul este vocea independentă a artei prezentului, cu orizonturi deschise şi viziuni largi, fiind deschis tuturor actorilor curajoşi, care au înţeles că arta emoţiei şi a măştii trebuie să aibă un templu fără reţete predestinate.

În afara spectacolelor ce vor participa la secțiunilor în concurs, vor fi prezentate publicului și spectacole de teatru invitate, ce fac parte din repertoriul unor instituții publice de teatru din țară sau companii private. Acestea vor avea ca protagoniști actori consacrați și tineri ai scenei românești. Astfel, instituțiile de stat vin în întâmpinarea teatrului independent și se alătură acestei mișcări, prin susținerea acestui fenomen.

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi în număr la fel de mare ca şi în anii trecuţi, când FITIC a creat adevărate revoluţii culturale la malul mării şi a scos teatrul în stradă sau în alte spații neconvenționale!

Intrarea este gratuită la toate spectacolele din festival, pe principiul „primul venit, primul servit”!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si PNL si USR sa puna in practica exact asa cum au promis anularea pensiilotr speciale! Nu tapate, coafate, aranjate si ursul merge mai departe! Nu. Asta ati spus asta sa faceti: 1. Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. Plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat. Punct. Si nu le mai plangeti la magiostrati de mila ca pe justitie stam cel mai prost. Si-n plus si-asa au salarii extraordinari de mari si-i mai scoateti si-n plenitudinea varstei la pensie..Bataie de joc, ajunge!
0
0
Ma intreb, oare in completurile alea de cinci, nu erau toti cinci judecatori, era vreaunul de alta meserie, nu erau toti judecatori independenti si inamovibili, de ce nu au fost corecte? Si ma mai intreb, in tara asta or fi mai mult de doua milioane de prosti? De hoti sunt convins ca nu ar fi mai mult de vreo douazeci de mii dar sunt bine reprezentati, incepand cu dragnea si valcov. Halal tara!
2
0
Aici in Dobrogea avem o MARE ....lipsa de cultura si civilizatie . Fata de Transilvania suntem departe din cauza factorului uman , asta din vechi timpuri.
1
1
Sunt curios daca aveti idee despre ce e vorba.O gasca de dubiosi care promoveaza new age si toate cacaturile.ma pis pe revolutia voastra
2
0
Revolutie culturala aici ? Pai la Cluj , Sibiu , Timisoara sau Iasi , ce-o mai fi ? Orase in care cultura exista la propriu si figurat ? In decembrie Deep Purple , v-a concerta pe BT Arena din Cluj . Asta ce mai este , daca la noi este " revolutie culturala " ??
1
0
Alo.cel care a scris ar5ticolul! Ai idee ce conotatie are termenul de,,revolutie culturala,,? De China ai auzit? Folositi notiuni fara a le cunoaste sensul. Cite milioane de oameni au murit?
2
0
Cultura in Constanta inseamna Las Fierbinti si punga cu seminte prajite.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920