REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Rezultate BAC 2017: 4 medii de 10 la Constanţa. La POLUL OPUS: licee cu ZERO promovabilitate!

Rezultate BAC 2017: 4 medii de 10 la Constanţa. La POLUL OPUS: licee cu ZERO promovabilitate!

Replica API 6 iulie 2017 | 00:00 331

Rezultatele la examenul de bacalaureat au fost publicate, miercuri la prânz, la avizierele liceelor şi pe site-ul Ministerului Educaţiei, iar potrivit acestora 97 de absolvenţi au obţinut media 10, la nivel naţional.

La nivelul județului Constanța, 4 elevi au obținut punctaj maxim, doi de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța - Ioana Frîncu și Vlad Popa, iar alți doi de la Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța - Iuliana Oana Nastor și Andreea Pernici.

Contestațiile pot fi depuse miercuri, 5 iulie a.c., în intervalul orar 16:00 - 20:00, iar rezultatele finale vor fi publicate luni, 10 iulie 2017.

Examenul de bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii de liceu care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea și au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

Dincolo de aceste date, important de subliniat, în sensul unui semnal de alarmă, este că şase unităţi de învăţământ din judeţul Constanţa au încheiat examenul de bacalaureat cu ZERO promovaţi! Este vorba despre Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa, Liceul „Omnia” Constanţa, Liceul Tehnologic Crucea, Liceul Tehnologic „Radu Prişcu” Dobromir, Liceul Tehnologic Ucecom „Spiru Haret” Constanţa şi Liceul Teoretic „Educational Center” Constanţa.

În toate liceele cu promovabilitate zero vor fi făcute analize atât legat de implicarea elevilor, cât mai ales de activitatea profesorilor, a transmis ISJ Constanţa.

Iată şi ce licee din Constanța au avut promovabilitate peste de 90%:

COLEGIUL NAŢIONAL ’MIHAI EMINESCU’ CONSTANŢA 94.12

COLEGIUL NAŢIONAL ’MIRCEA CEL BĂTRÂN’ CONSTANŢA 99.12

COLEGIUL NAŢIONAL PEDAGOGIC ’CONSTANTIN BRĂTESCU’ CONSTANŢA 94.57

LICEUL TEORETIC ’CALLATIS’ MANGALIA 91.67

LICEUL TEORETIC ’DECEBAL’ CONSTANŢA 95.86

LICEUL TEORETIC ’GEORGE CĂLINESCU’ CONSTANŢA 90.07

LICEUL TEORETIC ’LUCIAN BLAGA’ CONSTANŢA 93.75

LICEUL TEORETIC ’OVIDIUS’ CONSTANŢA 99.51

LICEUL TEORETIC ’TRAIAN’ CONSTANŢA 95.75

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din 3 candidati prezenti la examenul de bacalaureat , in urma depunerii contestatiei, eleva cu notele mari la matematica si fizica,a REUSIT !!! DECI SE POATE !
0
0
Fituici corupte, voi promovati tampitii, analfabetii, nonvalorile, incultura de 28 ani. Societatea e OGLINDA creata de voi. Ar trebui sa fiti desfiintati si inchisi. Cate interviuri ati luat tinerilor de 10, cati politicieni si care partide tin cont de parerile si dorintele si propunerile tinerilor de 10 ??? Raspundeti, patroni de fituici vanduti occidentului ?
0
1
Avem un sistem de valori foarte ,,stimulativ''. Ia priviti cine are functii mari,ce fel de oameni conduc institutii,ce fel de indivizi te iau la rost de pe pozitii superioare,ce fel de fapturi sunt prezentate obsesiv ca fiind vedete,,,VIP''-uri.Ia vedeti cum sunt de fapt marginalizati cei cu multa carte,cam cum o duc ei in comparatie cu dilimandrosii asa zisi ai lumii bune. Este bine sa-ti hranesti sufletul cu nobletea culturii,dar scuze,devii trist,si poate chiar pleci peste granite,pentru ca locul valorii este luat de moace impostoare.Felicitari celor buni si celor din tarile care-i vor prim
3
0
liceul ovidius e cap de lista! rusine Replica, e clar ce afinitati aveti!
3
2
Este fruncea...sunt elevi care nu au obtinut nota 5 la cele 3 discipline...Rusine maxima...Dar sa nu uutati elevii in speta nu le lipseste androidul ...
8
0
Si daca ejti prost,te ejaculeaza pe diploma ,,fraere,,!!astia care n-au luat bac-ul vor fi primari ca vanghelie.Garantat vanghelie!
10
5
Felicitari celor 6 licee cu promovabilitatea zero la Bac. Vorba lui Basescu, avem nevoie si de ospatari, tinichigii auto, mecanici auto, brutari, zugravi, parchetari,etc. La ce le trebuie Bac-ul oare ? La nimic. Scoli profesionale pentru ei care nu au luat Bac-ul.Avem nevoie de ei la locul de munca, de meseriasi, ca altadata !
9
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218