REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

REZULTATE FINALE la Primăria Constanța și Consiliul Local Municipal

REZULTATE FINALE la Primăria Constanța și Consiliul Local Municipal

Replica API 28 septembrie 2020 | 11:32 12622

S-a finalizat numărătoarea din secțiile de votare din municipiul Constanța.

Poziționarea partidelor, în funcție de voturi este următoarea:

Primăria Constanța

Vergil Chițac (27.571 voturi), Stelian Ion – (23.528 voturi), Decebal Făgădău – (23.411 voturi), Horia Constantinescu (4.875 voturi), Corina Martin (3.223 voturi), Claudiu Iorga Palaz (2.386 voturi), Nicoleta Ploscaru (2.343 voturi), Mircea Titus Dobre (1.886 voturi), Andrei George Popescu (1.414 voturi), Marian Vasiliev (1.328 voturi), Anton Traian Antoniadis (1.288 voturi), Aila Reșit (942 voturi), Victor Cruceru (856 voturi), Constantin Frățilă (734 voturi), Tudorel Chesoi (441 voturi), Sorin Titus Muncaciu (356 voturi), Dan Aionesei (199 voturi).

Consiliul Local Municipal

PNL -26.423 voturi, USR-PLUS - 22.788 voturi; PSD - 19.022 voturi, PMP a obținut 4.501 voturi.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule Stroe, vorbiti de performanta, in cazul RAJA. Va rog sa-mi spuneti cum vi se pare faptul ca la fiecare ploaie mai serioasa, bd. Soveja se inchide, la intersectia cu strazile Rachitasi si Chiliei. Apa ajunge la peste jumatate de metru, domnule director. Si asta se intampla de zeci de ani. Noi ramanem izolati in case, masinile ne sunt distruse si vorbiti de performanta??? Cata nesimtire! De fiecare data vine un aghiotant angajat, care vorbeste la telefon si atat. Si noi platim aceleasi taxe catre RAJA. Nu ati facut nimic. De ce? Pentru ca nu sunteti in stare de nimic, de zeci de ani.
8
0
Patetic! Comunismul trebuie sa dispara din acest oras, distrus de PSD! Propaganda infecta, cu care acesti mizerabili au pompat dezinformare si hotie, trebuie sa devina istorie. Oamenii decenti din acest oras merita mai mult! Acesti mincinosi ordinari nu au ce cauta in Romania, in 2020. Am trait destul sub marsavia acestor semianalfabeti fara constiinta si fara viziune. DA, se poate mai mult! Pentru viitorul copiilor nostrii. Eu sunt din generatia X, de care v-ati batut joc 30 de ani. VREAU MAI MULT PENTRU COPILUL MEU. Si mai putin pentru voi, nenorocitilor!
10
1
In viata mea nu am vazut o femeie mai nebuna ca asta de Corina Martin. Si intotdeauna a avut functii de conducere ,numite nu prin concurs, este si proasta.Si a fost votata de peste 3000 de oameni. Rusine!
6
0
Bine ca am scapat de spagarul de palas de la cjc
9
0
Si multa, f multa muie lui Stroe Felix. Jigodia asta trebuie sa ajunga in puscarie , cu nemernicul Constantinescu Nicu
11
0
Ce mandat are felics la RAJA? Se mira ca i se cere demisia politic? Pai cum a fost numit? Nu politic? Cerem un audit la RAJA. Sa se termine cu toate cumetriile, unde lucreaza, si nu la lopata, neveste, copii, nurori, amante, copiii amantelor, pe salarii babane, de ne costa metrul cub de apa ca apa vie! Ajunge! Primare, vezi ca felics si-a bagat sagetiile si prin APC, si prin alte institutii de interes! Sa speram ca nu se schimba doar culoare ciumei!
19
0
sper sa nu incepeti si voi sa va punet competentii din partid directori
11
0
Vrem o curatenie totala in toate secoarele bugetare, regii sau institutii publice.
12
0
corina martin a adunat 3223.de voturi .alegorica se crede inca cleosparta si prostii au votat .Probabuil tot polarisul familieai .
16
2
incep sa intre in panica!...
15
1
noi cei ce muncim in regiile primariei, ce au dus in spinare parazitii neamurilor proaste din PSD angajati prin tot soiul de functii, asteptam cu nerabdare si neamurile parazitare ale PNL-ului. ia sa vedem ce panarame de loseri si curvistine ne trimiteti la taiat frunza prin birouri.
32
2
Va bucurati ca prostii, usr.ul vietii de apoi pt multi, mai intarzie ca si americanii. Tot la Mana Securitatii ati ramas sclavilor !?!
15
16
Sa zboare retardatul ala de la aeroport ca a umplut birourile de curve imputite. PNL sa schimbe pe maimutoiul ala mic si chel de acolo.
31
2
Pe C-tin Fratila l-au votat membrii familiei, amantele , mascariciul de Haletz si cam atat. Rusinica, domn arbitru !
24
2
Daca in trei luni nu-i vedem pe hotii din primarie la puscarie, inseamna ca ati venit si voi la ciolan si va acoperiti unul pe celalalt. Stiti ca hotia nu merge la infinit! O parte din hoti, care se stiu cu musca pe caciula s-au dat la fund si au fugit la autoritatile de stat, vezi APMC, ANR.., unde au gasit loc caldut sub conducere PNL!?! Sa nu creada lumea ca sunteti bara-bara..Sau sunteti?
38
0
o sa ajunga si asta sclavu la makidoni ca si fagadau...asteptati voi parcuri si spatii verzi ca tot blocuri de rigips o sa primiti
23
7
Asta inseamna putera votului, puterea alegatorilor. Ptr. toti noi alesi, sa inteleaga un lucru:constatenii s-au saturat de miniciuni si promisiuni false. Nu indepliniti nimic din promisiuni domnilor gospodari ai localitati peste 4 ani va vom schimba dinou si dinou pana cand cel mai bun va fii in stare sa faca cu cv adevarat. PNL-USR-PMP. partide de dreapta, aveti acum toate parghiile sa puteti accesa fonduri europe, implementa proiecte si ducerea la bun sfarsit a promisiunile. Apucativa de treaba. Ne vedem peste 4 ani!
30
3
nu cred ca or sa poata da afara din Primarie pe toti cei care lucreaza acolo, pe ce considerent? ca au lucrat sub conducerea altor primari? ei si-au facut treaba, si cred ca or sa-si faca treaba si sub conducerea altora si a astuia si a oricarui alt primar are sa vina, nu se pot face concedieri pe motiv ca astia au lucrat si sub alti primari
12
15
Ati castigat, datii afara pe toti din orimarie, consiliu si totata administratia mazarelului. Sa vedem schimbarea
22
6
Sa vedeti hotiiie acum din partea pnl, au asteptat 20 de ani, acum in 4 ani or sa fure cat psd in 20
25
25
Sa vedem acum cum vor face alianta traseistii penali din pnl cu fecioarele din usr ... Dupa perioada neagra sub guvernarea locala a psd constantenii au asteptari mari , sa vedem ce interese obscure o sa aduca in peisaj gasca Caragheorge - Cocargeanu - Brighidau
17
7
Am rugamintea sa ti continui obiceiurile...dar la Poarta Alba..bagane-am belitele in gatul tau de machidon jegos
31
2
Amice :ati Castigat:mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman iar la Inchisoare trebuia sa ajunga Muistul de Ciuma Galbena de PNL-ista Vergil Chitac sunt sigur ca Porcii de Ciuma Galbena de PNL-isti a Furat cei 5% de la Domnul Decebal Fagadau si ia dat Porcului de Ciuma Galbena de PNL-ista Vergil Chitac Dracu sa il ia de Nenorocit tampit pacat ca cei de la Psd nu a observat ca cei de la Ciuma Galbena de PNL-isti a furat cu Nesimtire cei 5 %la suta care trebuia sa-i dea lui Domnul Decebal Fagadau Actualul Primar al Constantei!
7
33
Per total psd a cam luato-n Botosani in toata tara!
20
6
ati castigat alegerile,acum tb sa recuperati timpul pierdut pe tusa.Va asteapta shpagi de milioane,secretare gen ventuze,terenuri,vile,plecari in strainatate,masini de lux...sacrificati-va pt tara
32
11
FACETI URGENT AUDIT LA PRIMARIE, FAGABOU BABU SI GASCA AU DAT TUNURI CU TERENURI PE FINAL DE MANDAT!!!
49
4
a tras in tepe turcii invadatori, castiga lupta dupa lupta si dintr o data s a dus naibii, am cautat pe Google ca la scoala nu ne a invatat de ce e in stare neamul romanesc... supriza, Vlad Tepes a fost tradat de prorpiul FRATE, aviz celui care se mira ca romanii au votat PSD sau PNL, asa sunt romanii, nu ai ce sa le faci, pentru o farfurie de mancare o tradeaza si pe ma sa. Ne meritam soarta, data viitoare sa votati PSD, tradatorilor, ahhhh, unde esti tu Tepes? Sa ii tragi teapa in cooor celor care au tradat orasul votand PSd sau PNL.
12
9
Pe Constantinescu l-au votat angajatii si familiile lor, de frica sa nu fie dati afara. Sau cei aflati sub influenta...
19
4
TE AM PUS LINGAULE SECURIST PRIMAR.VEZI CUM SARI LA CAP,TRAIASCA STS
16
16
Si tu, si prostul agramat, idiot si urat, pe nume Babu , sa nu mai iesiti din casa cel putin o luna....sa nu va mai vedem. Jigodiillor!!
38
4
Foarte bine. Apucati va de treaba. Faceti ce ati promis. Si aveti grija ca promisiunile nu au constat doar in O sa i bagam la puscarie pe pesedisti. Ca asta nu e treaba primariei e a politistilor si a magistratilor. Treaba voastra e sa faceti sa ne fie noua mai bine. Hai sa vedem o schimbare in bine a orasului. Aveti un an sa se vada ceva in afara de discutii despre greaua mostenire si pesedeul e de vina. Succes!
42
6
Fagadau este cel mai bun primar din oras orasul arata din ce in ce mai bine
19
48
Babu o sa iei un an de beci pentru fiecare stalpisor. Tot la cafea pe tomis esti? Bolovanul de gatul patidului. Si tu si Fagadaul. Se invarte Mazare intre gratii de ciuda ce prosti a lasat dupa el.
49
4
intre ei, ca doar Romania a fost furata de PSD si PNL, cine stie ce terenuri a vandut Fagaboi, oamenii trebuie sa ridice blocuri, au motiv acum, Fagadau a vandut si dat autorizatie nu noi, noi suntem sfinti... Scapam de mafie zicea Chitzac, mscota hotilor galbeni, pai, mafia sunteti voi ma, nemercinilor, norocul vostru e ca romanii sunt tradatori din nasterel, hoti si orbi ca altfel nu v ar mai vota, rusine celolor care au votat PNL si PSD, ati uitat ma cretinilor cand v au taiat salariile? ati uitat ma cum ne au vandut la germani? Mi e scarba ca traiesc in acest oras plin de tradtori ordinari
27
8
pesedeaua cta a pierdut din cauza porcului de stroe ,care a vandut rezerva de apa subterana a tarii catre bibiloi cel hot,in timp ce apa a ajuns sa coste mai mult decat benzina si nu numai la arabi ci chiar in romanica,daca din pretul benzinei ai scoate acizele statului ai vedea ca litrul de azuga este mai mare decat al acesteia,hot,tradator,securist,toate caltatile gasim la stroe tambalagiu
44
1
hotul fagadau la parnaie de mana cu toti semnatarii jmenurilor in consiliu !!! Primaria golita de toti atarnatorii si spagarii muisti !!! Adica AFARA cu toti !!!
45
5
Cat se oftica PiZeDisti...Si ce previziuni sumbre.. Hai bre ca nu o fi mai rau decat cu voi...
36
4
Ieftina! Gata bagajele? Mai fwteti inca o data secretarele...si hai...la gara cu voi, pizdisti leprosi!!!!
40
7
Ne au vandut padurile la germani, petrolul la austrieci, ne au trasformat in saracii Europei si voi votati Psd si Pnl? Natie de hoti, prosti retardati
36
32
raportat la PSD si o vaca e mai buna la conducerea primariei Constanta!
43
12
Noi am castigat! O infrangere clara a blatistilor!
12
23
Veti vedea ca mare fas o sa faca acest amiral de cada!
54
40

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218