REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rezultate parţiale la alegeri: DEZASTRUL se adâncește pentru PSD la nivel de municipiu: puţin peste 16%

Rezultate parţiale la alegeri: DEZASTRUL se adâncește pentru PSD la nivel de municipiu: puţin peste 16%

Replica API 28 mai 2019 | 00:42 588

Biroul electoral central a anunțat, luni, rezultate oficiale parțiale după alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, situaţia fiind centralizată până la ora 10.23.

Prezenţa la vot, la nivel naţional, a fost de 49,02 %

Ultimele rezultate provizorii după procesarea voturilor arătau:

PNL -26,23 %

PSD -23,68 %

USR + PLUS- 20,51 %

Pro România -7,01%

UDMR -6,07 %

Mişcarea Populară -5,55 %

ALDE -4,24 %

Peteres Costea, candidat independent- 1,66 %

George Simion -1,21 %

La nivel, judeţului Constanţa, rezultatele alegerilor europarlamentare situaţia se prezintă astfel: PNL - 26,30% USR-PLUS - 26,30% PSD - 18,67% Pro România - 7,24% PMP - 9,44% UDMR - 0,61% ALDE - 3,70%

Dezastrul s-a adâncit la nivelul municipiului Constanţa, rezultatul PSD fiind unul dezastruos. Conform numărătorii paralele a partidelor, situaţia la municipiu se prezintă după cum urmează: USR+PLUS-peste 33%, PNL -19,8%, PSD -puţin peste 16 procente, PMP-9,03 %, Pro România-7,4 %, ALDE-3,9 %.

M.P., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N-au inteles nimic. Madam Dancila crede ca e nasol pentru ca Programul de Guvernare bla bla. bA VERZELOR !!! Toata familia si prietenii am votat USR ca sa v-o dam in gura pentru VANTURACHE si pentru cum stiti sa va bateti joc de oameni !!! IDIOTILOR ! Si, mama, ce v-am tras-o !
8
0
Adica Decii omul lui Mazare crescut si scolit afara din Constanta?
2
2
Toate LEGIlLE pe justitie ale lui tudorel toader, sluga psd, facute in ultimii doi ani, TOATE in favoarea HOTILOR si CONDAMNATILOR PENALI, URGENT ABROGATE! La fel si PENSIILE SPECIALE!
14
0
adunatura de hoti , mafioti si mincinosi ! nu gasesti un membru psd curat ! nu partid ar trebui sa se nupeasca , ci grup infractional organizat , care a praduit bugetul tarii ! pana la nivel de primarii , scoli , spitale , etc !
14
0
Fanfara raja se transforma in bocitoare raja. Secret eu am votat cu usr
18
0
Pentru corul de bocitoare ale pesedragnistilor: stati linistite "fetelor", am eu grija de livache flausatu', are loc in celula mea.Pana atunci ii tine raducu locul cald. O sa infiintam si un partid, "Menage de Trois", scula mea o sa ia locul buzelor voastre! Poate ramane insarcinat si scapa de puscarie.
9
0
Au castigat pe greseala adversarului .Politica este ca orisice sport: nu faci antrenamentele, te tradeaza . Dar ,ne imbatam cu apa rece , pleaca-ai nostri, vin ai nostri-democrati flamanzi- noi ramanem iar ca prostii .....
11
3
Pentru prostul de mai jos. Bai distrusule, asa cum ai spus chiar tu, ati pierdut si veti pierde alegerile tocmai pentru ca nu ati facut nimic cu acest oras si v ati implicat numai in afaceri dubioase din care ati furat bani publici! Mai bine taci dracu! Nu vezi ca te musti singur! Treci la cotet! Vine si randul tau, javra!
15
5
Singurii care au facut campanie in oras au fost cei de la PSD. Nu am vazut pe nimeni de la PNL sau USR sa se implice catusi de putin si totusi au luat cele mai mari procente. Sa nu faci nimic pentru oras si sa nu te implici, dar sa iei cele mai mari procenta denota cat de cretini suntem. Daca ma apuc sa strig huoo si hotii iau si eu un post de consilier la anu ? Imi pare rau pentru cum am devenit, noi, constantenii. Mult succes dl. Primar !
3
25
Cat tupeu amestecat cu prostie sa ai sa faci campanie in parcul din faleza nord care arata ca inainte de 89 .. se pare ca fara limita .. in situatie in care esti la putere cu toate .. si parlament si consiliu municipal .. si judet .. impotenta si nemernicie ..
22
2
Da! Aceeasi latrai PSD, cu branza la gura! Posteaza la toate articolele, de pe IP uri diferite! Bai jegosilor, oamenii s au trezit! Chiar nu va mai suportam! Ati furat enorm! Ati distrus viitorul catorva generatii!
23
3
Schimbati garda veche PSD_istilor, altfel dispareti din constanta!
21
1
sa ne ... pe toti
4
4
va dau cacatul la lins asa cum l-am dat si hotilor dragnea si fagadau !!! Si am avut dreptate si foarte mult cacat moale !!!
7
10
Omului nu-i ajunge niciodata nimic! Primeste mariri de salarii, de pensii, vouchere si tot e nemultumit. In Constanta avem mai multe parcari, trotuare si strazi asfaltate, un parc refacut la Primarie, multe festivaluri, etc Dar omul tot nu e multumit! Le vrea pe toate fara sa se intrebe cu ce? cum? in cat timp?
5
24
Medicilor, nu va ajung salarile de 15.000 20.000 lei ? Asistentelor, nu va ajung 5.000 lei ? Salarile in constructii nu va ajung ? Impozit de 1 la suta pe venit si 5 la dividente vi se pare mult ? 44 de mii de euro pt start up e putin ? Cred ca sunteti prosti cei care ati votat usr si pnl
9
20
Sa vedeti ce o sa ne distruga astia de la usr si pnl in Europa...
7
10
cat de greu o sa ne fie cu usr. o sa va para rau ca l-ati votat pe soros.
8
12
Dl primar chiar face treaba. E un om bun si are experienta. Stie ce e de facut !
4
21
la locale nu mai prinde usr 30
11
12
bag seama ca astia nici nu stiu ce au votat, o sa vedem la locale ce candidat propune pnl-ul si usr-ul, parca vad ca tot fagadau iese asa in scarba
8
9
A inceput discursul postacilor platiti psd, o sa taie o sa faca o sa dreaga dezastru... lasa ma ca daca o sa fie asa la urmatoarele alegeri o sa vina sefii vostri inapoi la putere sa consolideze Belina si Teleormanul
13
7
Primarul mereu a facut ce a declarat! Vedeti doar ce vreti voi sa se vada nu si realitatea! Totul se face usor usor pana cand vom ridica orasul asa cum se cuvine. Primarul este cel ce ne face orasul mai frumos.
5
16
O sa ramanem fara gaze in Marea Neagra. Bravo pt ce ati realizat desteptilor. Vine dezasyrul peste voi
11
13
Faga e cel mai tare. Nu s a laudat cu ce a facut. Voua asa va place. Fraieri mai sunteti
5
14
Nu va datiseama ce dezastru o sa urmeze. Or sa va taie pensiile si alocatiile
8
14
O sa vedeti voi ce dezastru o sa urmeze. O sa va para rau tuturor.
7
12
Esti praf!Constanta o sa aiba primar cel tarziu la anul!
16
4
multumesc Fagadaului ca prin ranjetul tamp si sfidator afisat la plimbarea prin cartierul meu aka Tomis Nord, a reusit sa ma determine sa ma deplasez la urna. te astept sa-mi dai acelasi imbold si la alegerile viitoare. btw, penibila rau plimbareaa cu cardul de atarnatori de dinainte de alegeri.
19
5
bun partid ALDE remorca PSD sa vada Inima Zburdalnica CE A FACUT CU DANILE CONSTANTIN
19
2
Constanta renaste. Votam, votam, votam si castigam!
25
5
Asteptam un canditat pentru primaria Constanta din partea USR pe masura voturilor primite, sa scapam de aceste gunoaie si ca Constanta sa se dezvolte precum Cluj,Sibiu, Iasi
31
6
la aeroportul din kogalniceanu wc-ul directorului a costat 250.000.000 lei. Cine cacat sa mai voteze PSD cand astia fura de rup. Nu uita directorule ca tu si cu drogatul de la economic o sa fugiti cu dintii pe afara
25
6
Asa de bine a condus alde in constanta institutiile incat nici 4 % nu au fost in stare primeasca macar de la salariatii pe care eficient si cu drag ii conduc .
33
4
Asteptam numaratoarea finala ! Sa nu avem parte de o rasturnare de situatie !
8
5
Sper sa vina cu un om bun la anu sa scapam de fagadau
29
4
Singura preocupare a lui Fagadau era sa isi faca campanie electorala pe carca oamenilor cinstiti carora le respingea cu surle si trambite solicitarile legale si poza in primarul model, precum la sondajul de opinie PUD Mircea 47. Apoi sa aprobe pe blat solicitarile grupurilor de interese apropiate lui si sa ne trezim cu blocuri in parcuri si pe plaja. Halal strategie acum culege rezultatele
29
7
e forte bine asa
29
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367