REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Rezultatele FINALE ale alegerilor locale se lasă AȘTEPTATE! Care e motivul întârzierii

Rezultatele FINALE ale alegerilor locale se lasă AȘTEPTATE! Care e motivul întârzierii

Replica API 3 octombrie 2020 | 00:00 1460

Nici azi nu vor fi anunțate rezultatele finale ale alegerilor de duminica trecută. Continuă procedurile pentru a încheia procesul electoral. În continuare sunt o serie de formalități care trebuie îndeplinite pentru ca Biroul Electoral Central (BEC) să poată anunța oficial rezultatele finale, cel mai probabil luni.

La Capitală, de exemplu, în continuare procedura este blocată de o serie de contestații făcute de partidele politice. De exemplu, în Sectorul 5 nu au putut fi încheiate procesele verbale finale, tocmai pentru că mai multe partide cer în acest sector renumărarea voturilor, în ciuda deciziilor succesive luate de birourile electorale care nu permit în final acest lucru.

În continuare sunt o serie de contestații care trebuie rezolvate, astfel încât să se poată încheia, în primul rând, de către sectoare procesele verbale finale, apoi de către Biroul Electoral Municipal, ca în final și BEC să poată să închidă toată această procedură.

Procesele verbale finale se încheie, pe de o parte, electronic, și aici vorbim de întreaga țară, pe de altă parte ele trebuie aduse fizic de către președinții birourilor electorale județene la București, la BEC și abia atunci întreaga procedură poate fi încheiată. Această formalitate duce la întârzierea anunțului privind rezultatele finale, potrivit digi24.ro.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca s-au finalizat la Constanta. PSD-ul a domnit 20 de ani datorita puilor congelati. Dezastrul lasat in urma este notoriu.
0
0
Important e ca la Constanta s-au dus draq fagadau si babu, iar cacat arhitect futeVanTourAche e pe farash. Gura mamii lor de projti.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367