REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Rezultatele serii în Europa League. Ce au făcut posibilii adversari ai echipelor românești

Rezultatele serii în Europa League. Ce au făcut posibilii adversari ai echipelor românești

Replica API 26 iulie 2019 | 00:00 369

Joi seara au avut loc meciuri din turul doi preliminar din Europa League. Posibilii adversari ai echipelor românești au stabilit rezultatele din meciul tur.

În cazul în care armenii de la Alashkert nu fac o surpriză în meciul retur, FCSB, care a învins cu 3-0, o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Mlada Boleslav (Cehia) și Ordabasy (Kazahstan). Meciul dintre cele două s-a terminat la egalitate, 1-1. Cehii de la Mlada vor fi nevoiți să decidă calificarea pe terenul formației din Kazahstan.

Dacă Universitatea Craiova se va califica în Bănie în fața maghiarilor de la Honved, va juca în turul 3 preliminar cu grecii de la AEK Atena. Oltenii au obținut un egal ”alb” în deplasarea din Ungaria și speră să decidă situația pe teren propriu.

Viitorul lui Gică Hagi a fost una dintre protagonistele meciului în care s-au înscris cele mai multe goluri, mai exact nouă. Gent a învins pe teren propriu cu 6-3 formația din Constanța. Dacă va putea întoarce situația la Ovidiu, Viitorul va întâlni câștigătoarea dintre AEK Larnaca (Cipru) și Levski Sofia (Bulgaria). Ciprioții sunt favoriți la calificare, după ce au învins pe teren propriu cu 3-0.

CFR Cluj este singura echipă din România care luptă pentru un loc în grupele Champions League. Totuși, dacă ardelenii nu vor putea să treacă de Maccabi Tel Aviv, vor mai avea o șansă de calificare în Europa League. Echipa lui Dan Petrescu ar putea juca pentru grupele Europa League și ar întâlni câștigătoarea dintre Tre Penne (San Marino) și Suduva (Lituania). Lituanienii sunt aproape calificați, după ce au învins cu 5-0 în deplasare.

Roate rezultatele din Europa League (click pe imagine):

sursa: Digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218