REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Richard Gere: Ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, este un „Baby Trump“

Richard Gere: Ministrul italian de Interne, Matteo Salvini, este un „Baby Trump“

Replica API 20 august 2019 | 18:39 450

Richard Gere

Ministrul italian de Interne, liderul de extrema-dreaptă Matteo Salvini, este un "Baby Trump" care exploatează temerile oamenilor pentru a câştiga voturi, a declarat actorul american Richard Gere într-un interviu acordat unei publicaţii italiene şi citat de DPA.

Gere, 69 de ani, a intrat recent în polemică cu Salvini pe tema Open Arms, o navă caritabilă cu peste 100 de migranţi la bord, căreia i s-a refuzat intrarea într-un port din Italia.

"Ministrul vostru de Interne are aceeaşi mentalitate ca preşedintele Trump. De fapt, l-aş numi pe Salvini un 'Baby Trump'. El foloseşte acelaşi ignoranţă radicală, exploatează frica şi ura", a declarat Gere cotidianului italian Corriere della Sera.

În urmă cu două săptămâni, Gere s-a urcat la bordul Open Arms pentru a aduce alimente migranţilor. În replică, Salvini l-a îndemnat pe faimosul actor să-i ia pe migranţi la Hollywood şi să-i găzduiască "în vilele sale".

"Dacă ministrul vostru de Interne ar petrece ceva timp cu aceşti oameni, le-ar ascultat poveştile, traumele de familie, şi-ar schimba perspectiva", a precizat actorul, mărturisind totodată că şi-ar dori să-l întâlnească cu Salvini deoarece este sigur că acesta nu este aşa cum se prezintă în public.

"Are o familie, copii, părinţi. [Dar] vede politica ca pe un pretext pentru a-şi spori rata de aprobare", a comentat vedeta despre oficialul italian. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai da. Sa ia migrantii si sa-i ajute pe proprietatile lui. Vrea el sa para om bun dar pe spinarea populatiei. Mai bine se ocupa de actorie in continuare.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367