REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Richard Madden, în negocieri pentru a se alătura Angelinei Jolie în noul film 'The Eternals'

Richard Madden, în negocieri pentru a se alătura Angelinei Jolie în noul film 'The Eternals'

Replica API 10 mai 2019 | 00:00 460

Richard Madden

Actorul britanic Richard Madden, care l-a interpretat pe Robb Stark în serialul 'Game of Thrones', negociază pentru a se alătura noului film realizat de Marvel Studios 'The Eternals', în distribuţia căruia figurează şi Angelina Jolie, potrivit site-ului de specialitate The Wrap citat miercuri de EFE.

Kumail Nanjiani, cunoscut din sitcomul 'Silicon Valley' şi din filmul 'The Big Sick' (2017), face de asemenea parte din distribuţia acestui nou film cu supereroi care va fi regizat de cineasta chineză Chloé Zhao, foarte lăudată de critici pentru succesul obţinut de filmul său 'The Rider' (2017).

Richard Madden a câştigat anul acesta un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic pentru prestaţia sa din 'Bodyguard'.

Anul acesta actorul britanic va putea fi văzut în 'Rocketman', un film biografic despre viaţa lui Elton John, care va fi interpretat de Taron Egerton. În 2020 el va prezenta, '1917', un film despre primul Război Mondial, în regia lui Sam Mendes ('American Beauty', 1999) şi în care joacă alături de Benedict Cumberbatch, Colin Firth şi Mark Strong.

Adaptare a revistelor de benzi desenate omonime create de Jack Kirby, filmul 'The Eternals' prezintă povestea unor personaje speciale, denumite Eternals, care au puteri extraordinare, sunt aproape nemuritoare şi au fost create de fiinţe cosmice numite Celestials.

Opuşi Eternilor sunt aşa-numiţii Deviants, care reprezintă ramura monstruoasă şi malefică a fiinţelor Celestiale.

Versiunea pentru marele ecran a filmului va avea la bază un scenariu scris de Ryan Firpo şi Matthew K. Firpo. 'The Eternals' este doar unul dintre proiectele pe care Disney le pregăteşte pentru Marvel Studios, care a încheiat o etapă a ambiţiosului său univers cinematografic prin lansarea săptămâna trecută a blockbusterului 'Avengers: Endgame'.

Marvel Studios se pregăteşte de asemenea de lansarea, la 2 iulie, a 'Spider-Man: Far From Home', al doilea film al aventurilor omului păianjen, cu Tom Holland ca protagonist.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614