REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ricky Martin îi numeşte „brute“ şi „ignoranţi“ pe cei care refuză să se izoleze împotriva COVID-19

Ricky Martin îi numeşte „brute“ şi „ignoranţi“ pe cei care refuză să se izoleze împotriva COVID-19

Replica API 21 martie 2020 | 00:00 1058

Ricky Martin

Celebrul cântăreţ portorican Ricky Martin i-a numit "brute" şi "ignoranţi" pe cei care nu respectă izolarea la domiciliu, ca metodă de combatere a actualei pandemii de coronavirus, considerând "criminal" faptul ca pe stradă să existe oameni ce riscă să contracteze şi să răspândească boala, relatează EFE, citată de Agerpres.

Este ceea ce a subliniat artistul într-o postare video, pe contul său de Instagram, în care arată că "singurul mod în care poate fi oprit un virus este printr-o carantină severă, radicală, pentru că acest virus este radical, este sever şi fără milă faţă de noi".

"Singurul mod, singura protecţie este izolarea socială, pentru că din păcate se află încă oameni pe stradă, pe plajă, în baruri sau în restaurante şi nu pot să-i consider decât nişte brute şi nişte ignoranţi", a susţinut cântăreţul portorican.

El a calificat comportamentul acestor oameni aflaţi pe stradă, ca "lipsit de empatie" faţă de restul populaţiei, ca urmare a riscului de răspândire a noului virus.

"Te văd ca pe un criminal. Ai putea fi un purtător de virus", a spus Ricky Martin, care a făcut totodată apel la calm şi răbdare în faţa pandemiei. "Nu avem prea mare control. Singurul control este să rămânem în casă. Iar această discuţie o am şi cu prietenii mei care s-au contagiat şi care trec acum prin clipe oribile", a deplâns el.

Artistul a ţinut, de asemenea, să mulţumească medicilor, infirmierilor şi paramedicilor care salvează vieţi riscându-şi propria viaţă în lupta împotriva coronavirusului.

Şi a ţinut totodată să le răspundă celor care neagă impactul acestui virus, considerând că îi afectează doar pe cei vârstnici. Ricky Martin a făcut în acest sens referire la un raport al guvernului american, care arată că 20% dintre pacienţii care au fost spitalizaţi în SUA au vârste cuprinse între 20 şi 44 de ani.

"Prin urmare, teoria că vor fi afectaţi doar părinţii sau bunicii voştri este complet depăşită", a încheiat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bruta mica sau bruta mare? cred ca lui ricky aia mare il coafeaza
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108