REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ricky Martin, vizat de un ordin de protecție, în urma unui presupus abuz casnic

Ricky Martin, vizat de un ordin de protecție, în urma unui presupus abuz casnic

Replica API 6 iulie 2022 | 09:37 766

Ricky Martin, 50 de ani, este în centrul unui presupus scandal conjugal, în Puerto Rico, unde o instanță a emis un ordin de protecție ce îl vizează.

Informațiile sunt încă „în ceață”, fiind protejată identitatea presupusei victime. Cert este că cineva l-a reclamat pe artistul latino în fața unei instanțe și nu la Poliție, obținând, astfel, un ordin de protecție, relatează TMZ.com, citat de click.ro.

Presupusă relație, încheiată în urmă cu două luni

Sursa citată a consultat mai multe relatări, din Puerto Rico, în care se arată că ar fi vorba de violență casnică, însă persoana care a reclamat acest lucru nu ar fi soțul lui Ricky Martin, Jwan Yosef.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 5 ani și sunt părinții a patru copii. Conform relatărilor care îl vizează pe Ricky Martin, reclamantul a susținut că era într-o relație de 7 luni cu cel acuzat. S-ar fi despărțit în urmă cu 2 luni, însă presupusa victimă l-ar mai fi căutat pe Ricky Martin pe acasă și ar fi încercat să îl sune.

Reclamantul ar fi declarat că, după ce a încercat să îl viziteze pe starul din Puerto Rico acasă, nu se simte în siguranță. Cert este că instanța a înregistrat plângerea, a emis un ordin de protecție, pe baza unor probe prezentate, și a stabilit o înfățișare pe 21 iulie.

„Acuzațiile îndreptate împotriva clientului nostru, Ricky Martin, care au dus la emiterea unui ordin de protecție, sunt complet false și inventate. Suntem încrezători că atunci când vom prezenta adevăratele dovezi, numele clientului nostru, Ricky Martin, va fi reabilitat”, a declarat un reprezentant al cântărețului.

Poliția nu a reușit să îl găsească pe Ricky Martin

Totuși, cu un ordin de protecție emis, Ricky Martin va trebui să fie atent să nu ajungă în preajma persoanei care a reclamat și să nu încercă să comunice cu aceasta.

Poliția din Puerto Rico a declarat că nu a reușit să îl găsească pe Ricky Martin pentru a-i înmâna citația.

Cum artistul deține o multitudine de proprietăți, este posibil ca acesta să fi dorit să nu se știe unde se află, tocmai pentru ca scandalul să nu escaladeze, mai ales că Ricky Martin are un proces, deja, cu fosta lui manageră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218