REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Rihanna consideră că Donald Trump este ''persoana cea mai bolnavă mintal din Statele Unite''

Rihanna consideră că Donald Trump este ''persoana cea mai bolnavă mintal din Statele Unite''

Replica API 11 octombrie 2019 | 00:00 438

Rihanna

Cântăreaţa Rihanna a declarat într-un interviu acordat revistei Vogue, publicat miercuri, că "persoana cea mai bolnavă mintal din Statele Unite pare să fie preşedintele" Donald Trump, informează AFP.

Artista R&B, originară din Barbados, îl acuză pe liderul de la Casa Albă că asociază în mod sistematic tulburările de ordin psihic cu atacurile comise cu arme de foc de persoane caucaziene, dar califică, în acelaşi timp, drept acte teroriste acele atacuri armate ai căror autori sunt indivizi care provin din rândul minorităţilor etnice.

Preşedintele american a declarat, în august, că "maladiile mintale" s-au aflat la originea crimelor în masă comise cu arme de foc în El Paso (Texas) şi Dayton (Ohio) de bărbaţi caucazieni.

"Donald, ai greşit când ai rostit cuvântul 'terorism'. Faptul că terorismul este calificat într-o manieră diferită din cauza culorii pielii autorului reprezintă o umilire. Este ceva complet rasist", a declarat Rihanna.

"Plasaţi un bărbat arab, cu acelaşi tip de armă, în acelaşi magazin Walmart (crima în masă comisă în El Paso pe 3 august a avut loc într-o filială a acestui lanţ de magazine), iar Trump nu va vorbi ca despre o problemă de sănătate mintală", a continuat cântăreaţa.

După părerea artistei, "persoana cea mai bolnavă mintal din Statele Unite pare să fie astăzi preşedintele" ţării.

Abordând şi tematica politică, artista a confirmat că a refuzat să susţină un recital în cadrul prestigiosului show organizat în pauza Super Bowl, finala campionatului organizat de Liga naţională de fotbal american (NFL), cel mai urmărit eveniment televizat din Statele Unite.

"Există anumite lucruri în această organizaţie (NFL, n.r.) cu care nu sunt absolut deloc de acord. Şi nu am vrut să merg acolo şi să le fac acest serviciu", a precizat Rihanna.

Decizia ei este legată de represaliile care l-au vizat de jucătorul de fotbal american Colin Kaepernick, declarat persona non grata de către NFL.

Proprietarii unor cluburi de fotbal american i-au reproşat sportivului că şi-a plasat, de mai multe ori, unul dintre genunchi pe gazon în momentul intonării imnului american, înainte de debutul unor partide.

Colin Kaepernick a dorit să protesteze în acest fel faţă de discriminările care le-ar viza, în opinia sa, pe persoanele de culoare din Statele Unite.

"Nu aş îndrăzni să fac aşa ceva", a adăugat Rihanna, referindu-se la subiectul controversat al show-ului din pauza Super Bowl. "De ce aş face-o? Cui i-ar fi de folos? În niciun caz semenilor mei. Nu vreau să fiu o artistă care se vinde", a adăugat ea. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rihanna bati campii. Cum vedeti un presedinte mai activ, sariti pe el. Stati in banca voastra.
1
0
Ea tare sanatoasa e.... Cand succesul se urca la cap incepi sa ai pareri.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218