REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Rihanna e model pentru propria colecție de lenjerie intimă

Rihanna e model pentru propria colecție de lenjerie intimă

Replica API 14 ianuarie 2019 | 00:00 330

Rihanna

Deși fanii Rihannei au ajuns să îi reproșeze cântăreței internaționale că și-a cam neglijat cariera muzicală, deoarece aceasta nu a mai scos nicio melodie recent, se pare că vedeta și-a extins aria de interes și se concentrează în prezent pe celelalte afaceri ale sale. Pe lângă colecția de produse cosmetice pe care și-a lansat-o, Rihanna a vrut neapărat ca numele ei să rezoneze și în industria fashion-ului, astfel că a lucrat împreună cu angajații săi la o colecție de lenjerie intimă, pe care și-o promovează singură pe rețelele de socializare, în cea mai creativă modalitate.

Dacă nici Rihanna nu știe ce se vine în ziua de azi, cine să mai știe! Activând de mulți ani în showbiz-ul internațional, vedeta a învățat în timp cele mai bune trucuri care prind negreșit la public.

Atunci când vine vorba de promovarea liniei personale de lenjerie intimă, în loc să angajeze modele cunoscute care să-i poarte creațiile, Rihanna vrea să facă economie în propriul buget și a decis că cea mai bună modalitate de promovare este ea însăși.

O artistă cu zeci de mii de fani întreaga lume nu poate decât să reușească la acest capitol! Ce le poate face mai mult cu ochiul adolescentelor decât idolul lor, într-o ipostază senzuală pe rețelele de socializare, mai ales când aceasta poartă propriile creații vestimentare care sunt comercializate și pot fi ușpr cumpărate?!

Astfel, dorind să fie și în ton cu perioada în care ne aflăm, Riri a lansat o colecție de lenjerie intimă sexy, cu tema „Ziua Îndrăgostiților”. Nu suntem experți în domeniu, însă putem să speculăm că în zilele următoare stocurile vor fi deja epuizate, având în vedere că imaginile cu îndrăgita cântăreața au fost extrem de bine primite în mediul virtual.

Artista s-a fotografiat într-una dintre cele mai sumare și mai provocatoare lenjerii intime, purtând sutien și chiloți de culoare roz. Rihanna a pozat cu spatele, fără inhibiții, lăsându-și o parte de posterior la vedere, având în vedere croiul lenjeriei intime. În doar câteva ore de la publicarea fotografiei, imaginea respectivă a reușit să strâgă peste 4,5 milioane de like-uri din partea internauților. Asta da strategie de marketing!

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614