REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

RIPOSTA PSD: petiţie de susţinere a Guvernului, în replică la proteste

RIPOSTA PSD: petiţie de susţinere a Guvernului, în replică la proteste

Replica API 3 februarie 2017 | 00:00 280

PSD reacţionează după mai multe zile consecutive de protest ale celor nemulţumiţi de deciziile Guvernului în ceea ce priveşte Justiţia. În replică la proteste, PSD a lansat o petiţie "Susţinem Guvernul Grindeanu", cu următorul mesaj:

"PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției.

Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie.

PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc".

Până în momentul de faţă, petiţia a strâns în mediul online peste 15.600 de semnături, iar liderii PSD Constanţa trimit mesaje cu linkul către această petiţie!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sustin.guvernul Grindeanu si PSD
0
0
Nu se mai poate numi presedinte dupa acest discurs a gresit enorm Dar romanii il vor da jos a mers prea departe fara rusine tinerii nu mai vor sa plateasca vacantele si regimul lui de Hitler jos iobagia si hitlerismul
0
1
Of doamne. Sa vina PSD sa ne de-a 10lei la salariul si un litru de ulei. La privat nu ti de da mult. Nu la inceput oricum si pe buna dreptate ... Facultatile noastre sunt depasite in mare parte. Dar daca tragi si muncesti pana la urma lucrurile se vor schimba. Sa ne lamurim: toate partidele au furat si fura ca peste oriunde in lume, dar aroganta si nesimtirea PSD e tipic ruseasca si unica. Poate-l facem erou si pe Iliescu pentru ca ne-a omorat tinerii cu minerii in 90. Asa ca sustineti Grindeanu. Poate va creste alocatia sociala, somajul sau ajutorul de incalzire al conacului.
1
1
sustin guvernul grindeanu
4
4
cand se da ordonanta de urgena petru desfintarea imunitatii presedintelui si a perlamentarilor
3
1
am lucrat la privat am avut salariul mic toata viata ca asa este la privat daca se schimba guvernul si vin tehnocratii m-as bucura ca atunci or sa taie salariile de la sanatate educatie si alte institutii de stat foarte bine si fara bani pentru cei ce merg la facultate mult noroc la uraturi sper atunci sa fiti multumiti cind va duceti la gratar safaceti cu pamint gratarul ca paduri ioc numai bine dragi romani un neamt ca iohanos a bagat atita ura in noi ca nu mai gindim deloc ne meritam soarta
0
1
Noaptea mintii,psdica promite in toata campanii salarii pensii alocatii marite,spitale,scoli si un program atractiv de guvernare si culmea,prima lor masura este asigurarea libertatii si banilor lor.Bai nesimtitilor priviti la postul AL JAZEERA in franceza si engleza ,oare si aia nu au citit OUG si sunt si manipulati?
3
0
LEGEA PARTIDELOR POLITICE, Un partid care militeaza impotriva statului de drept poate fi dizolvat . Daca un partid sau o organizatie militeaza impotriva principiilor statului de drept el poate fi dizolvat pe cale judecatoreasca. Asta prevede Legea partidelor politice 14 din 2003, care face referire la Constitutia Romaniei.
3
2
Romanii din strada lupta contra romani, contra unei vieti mai bune.Nu vom uita niciodata !
0
6
Am citit cele comentate de un anume PIXU Vreusa spun ceea ce ziceau batanii nostri -omul destept se cunoaste dupa vorba iar cel prost dupa cum merge
3
1
Stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj. Multa emotie, multe replici care mai de care mai tampite si vorbe doar ca sa sune. Cei care incearca sa minimalizeze ce se intampla in strada spunand ca multi nu au citit textul legii credeau probabil ca in Bucuresti si celelalte orase din tara au descins in strada 200-300.000 de juristi. Nu au citit legea impotriva careia se demonstreaza. Nici nu era necesar. Nu sunt juristi. Au inteles insa motivatia celor care incearca promovarea ei si consecintele unei astfel de legi. Au iesit pentru apararea unui principiu, nu pentru 10 lei la salariu
5
1
Unde naiba erati ma protestatarilor feisbucisti cand Basescu a taiat 25 la suta din salariu? Unde erati cand ni se furau de catre straini aurul, petrolul, padurile si terenurile agricole? Nu va dati seama ca sunteti niste sclavi care reactioneaza emotional in loc sa judece la rece situatia tarii? Ce dezvaluiri incredibile au acoperit protestele? Cui folosesc protestele? Stiu ca nu intelegeti... oligofrenii nu inghit decat lozinci si urla adrenalina in ei cand isi fac selfie si live de la protest... Ii face sa uite de vietile lor mici si anoste si le da senzatia ca sunt importanti...
4
10
firati al draku vin cu bunica si va cotonogesc
9
3
am o veste pentru psd. veti pierde totul. psd va fi catalogat ca organizatie terorista pur antinationala si interzis. va puteti ruga insa la icoanna lu iliescu si stalin in continuare daca asta va satisface. asta e adevarul, obisnuiti-va cu ideea.
10
3
Unde naiba erai cand Basescu a taiat 25 la suta din salariu? Lasati-o moale ca am vazut multi CINSTITI d-astia manipulati. Nu stiu cati au citit ordonanta dar am constatat ca sunt multi, foarte multi oligofreni in strada
3
14
da, psd a castigat alegerile, insa asa cum vi s-a dat asa vi se poate lua. daca abuzati de incredere. poporul e suveran, tineti minte cuvantul asta, suveran. e stapan in casa lui in tara lui, poporul roman. ca a venit la vot, ca nu a venit, nimeni, nici un partid, un individ nu e mai presus de popor, iar peste popor este doar Dumnezeu ! sa fim demni sa judecam noi poporul si sa fim constienti de adevarata putere pe care o detinem. sa nu asteptam ca bunul Dumnezeu sa vina sa ne gospodareasca.
13
1
Bravo postarea "gociu", super !! PSD pe faras !....Gata, sunt compromisi, dar au un tupeu de borfasi si penali !
8
10
Nu simpatizez cu niciun partid politic, dar va rog sa ma credeti, daca ordonantele nu erau date la aceea ora, nimeni nu avea ce sa spuna, sau comenta doar PNL-ul si USR-ul! Aceasta pentru ca in continutul lor, ordonantele chiar stabilesc chestiuni normale.
11
11
Poza din orasul tiganilor?
10
5
Nu pot sa accept chiar daca nu simpatizez partidele de stanga ca toti votantii PSD sunt analfabeti si asistati sociali, cunosc foarte multi oameni de calitate care simpatizeaza PSD , noi ca natiune nu avem nici o sansa pentru ca dam in romanii nostrii fara scrupule doar ca nu au aceasi simpatie politica, pana la urma suntem toti cetateni ai acestei frumoase tari Romania si toti avem dreptul o o opinie fara sa fim linsati, dar aici se arunca cu niste virbe suburbane pentru ca din pacate unii dintre noi suntem limitati intelectual ori suntem postaci profesionisti care debiteaza orice pt maruntis
6
5
Esti un prost analfabet ca toti votantii PSD,de altfel!Esti si tu vreun asistat social si iti e frica sa nu ramai fara "venit"?
17
17
Psd - tupeu de borfasi si penali
11
19
Doar panaramele reactioneaza in strada...Aveti munca borfasilor?. Copii vostrii sunt niste rebuturi ca si voi...Cand vom veni noi vai de pula voastra va fi.
10
21
Fratilor calmati-va si ganditi cu capul. Nu cred ca PSD este rau intentionat.Doar ca PSD a indraznit sa dea aceasta ordonanta pe care si-o doresc toate partidele. Daca aceasta ordonanta nu ramane in vigoare , vom asista la o intorsatura grava. Adica vom deveni un stat politienesc.Nu vedeti ca EURO a luat-o razna? Toti vom fi partasi la distrugerea tarii! Intrebare cine iubeste Romania mai mult,Iohanis sau Dragnea?
18
10
s-a apucat Dragnea de ce stie el mai bine ??? Pariez ca va avea 4 milioane de sustinatori numai dintre cei morti care au votat si suspendarea lui Basescu !!! dragnea asta nu a invatat nimic ... abia astept sa il vad scriitor si sa ii citesc operele
14
18
Pot sa-mi iau si lampasu cu mine?
4
12
PSD se poate trezi ca scoate tara din Europa. Vedeti ce semnati si treziti-va, macar dupa 27 de ani!
14
16
Protestatarii au nevoie de asa ceva pentru a prinde putere.
4
22
a trimis link si vaca de Firea si s-a ales cu ceva mui
7
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218