REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Risc mare de ACCIDENTE la sensul giratoriu de la CET! Șoferii se plâng că-și RUP mașinile

Risc mare de ACCIDENTE la sensul giratoriu de la CET! Șoferii se plâng că-și RUP mașinile

Replica API 29 octombrie 2016 | 08:14 221

Jungla urbană…

Jungla urbană…

Pericol pe străzile din Constanța! Un "crater" a răsărit în mijlocul bulevardului, spre nemulțumirea participanților la traficul de la malul mării, care susțin că riscă să-și rupă mașinile în două. O șoferiță chiar a contactat cotidianul "Replica" de Constanța, precizând că a ajuns cu mașina în service din cauza aceasta. "O să aduc un ghiveci cu flori, să nu mai pățească și alții", a spus ea.

O groapă pune în pericol viața șoferilor care trec pe la sensul giratoriu de la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu Strada Vârful cu Dor. Un „crater”, după cum spun șoferii, și-a făcut apariția la doar un metru de sens, în urmă cu două săptămâni și devine din ce în ce mai adânc. Riscul este cu atât mai mare întrucât alveola este foarte aproape de sens și este observată foarte târziu pentru a mai apăsa frâna.

O șoferiță a contactat cotidianul Replica de Constanța, precizând că și-a avariat mașina vineri, 28 octombrie, în groapa respectivă. Mai mult, gaura nu este semnalizată în niciun fel, iar autoritățile nu au intervenit deloc, chiar dacă, după declarațiile oamenilor din zonă, au sesizat problema. Participanții la trafic spun că zona este foarte intens circulată, iar riscul unui accident grav este foarte mare. „Am să mă duc acasă și am să aduc un ghiveci de flori și am să îl pun în groapă. Nu este normal”, a spus șoferița. Deplasați la fața locului, reporterii au sesizat cu stupoare că, la un service auto din imediata apropiere, se lucrează de zor la modernizarea trotuarului, pe când, la câțiva metri, oamenii își rup mașinile în groapă.

Însă, având în vedere situațiile în care cetățenii s-au ales cu amenzi sau chiar cu dosare penale pentru că au intervenit pe domeniul public, poate că este de înțeles atitudinea. Cert este că vorbim despre o situație contrastantă. „Îmi duc copilul la școala din cartier. Stau pe Vârful cu Dor, iar ca să ajung la școală, singura variantă este să trec prin giratoriu. Poate să intre oricând unul în mine care pierde controlul după ce dă cu roata în groapă.”, a declarat femeia care a ajuns cu mașina în service. Și, din păcate, astfel de probleme se tot întâlnesc în jungla urbană, numită și… Constanța.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367