REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Rise Projesct: Şi Udrea e în Costarica! Cum a reacţionat 'blonda de la Cotroceni'!

Rise Projesct: Şi Udrea e în Costarica! Cum a reacţionat 'blonda de la Cotroceni'!

Replica API 17 februarie 2018 | 02:34 429

După Alina Bica, și Elena Udrea ar fi în Costa Rica! Dezvăluirea e făcută de jurnaliștii de la Rise Project. Acesștia publică un document de la poliția de frontieră din Costa Rica din care reiese că Udrea a aterizat pe aeroportul internațional San Juan în urmă cu o săptămână, pe 7 februarie 2018, notează stiripesurse.ro.

După apariția în presă a informației că e în America Centrală, Udrea a reacționat virulent. Ea spune că se află în vacanță și că va reveni în România când își termină treaba. ”Dupa ce a iesit un rahat cu dezvaluirile despre abuzurile din justitie, dupa ce Sistemul a dat sah mat, si Kovesi a umilit iar toti marii politicieni si conducatori ai tarii(bravo ei), presa e gata sa mearga pe manipulare si sa faca subiect cu Elena Udrea, ca sa se schimbe tema si sa nu mai vorbessca nimeni despre ce se intampla in Romania.

Trec peste intrebarea cum e posibil sa primesti informatii despre prezenta unei persoane libere, despre unde circula ea prin lume???

Raman la intrebarea, pe unde umblu?

Si va spun lasilor, pe unde vreau eu, cata vreme sunt un cetatean liber, chiar si al unei tari care nu mai respecta nimic din ceea ce inseamna libertatea si drepturile cetatenilor.

Nu am fugit nicaieri ca nu aveam de ce sa fug, ca nu ma oprea nimic sa calatoresc prin lume, pot fi oriunde vreau eu sa fiu si, sa ma intorc atunci cand imi termin treaba, vacanta, vizita etc.

Lasati manipularile! Ocupati-va de ce e important pentru tara, daca vreti sa faceti ceva util. Sau, daca ati inteles ca nu aveti mari sanse de izbanda, luati-va vacanta si mergeti in Costa Rica, ca sa va lamuriti cum stau lucrurile, sa nu traiti in povestile Securitatii...”, e mesajul lui Udrea.

În schimb, avocatul său, Alexandru Chiciu, a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că nu știe unde se află clienta sa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sunt ai mei!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218