REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ritualul inedit care i-a adus mai aproape pe Kim Kardashian și Pete Davidson

Ritualul inedit care i-a adus mai aproape pe Kim Kardashian și Pete Davidson

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 748

Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, a fost invitata prezentatorului Jimmy Fallon la emisiunea pe care acesta o prezintă. Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu Pete Davidson, comediantul de doar 28 de ani care a cucerit-o iremediabil.

Kim Kardashian, Pete Davidson, sursă foto: Gettyimages

Kim Kardashian s-a despărțit de tatăl celor patru copiii ai săi, rapperul Kanye West anul trecut, iat la scurt timp s-a afișat la brațul comediantului Pete Davidson. Invitată la emisiunea lui Jimmy Fallon, Kim Kardashian a prezentat publicului cea mai nouă linie de produse comsmetice pe care a lansat-o, dedicată îngrijirii tenului și a vorbit despre relația pe care o are cu Pete.

Kim a făcut o serie de declarații care i-au luat prin surprindere pe cei prezenți în platou. Fosta soție a lui Kanye West susține că grija față de ten pe care o are atât ea, cât și Davidson, a fost un element care a contribuit, în mod bizar, la sudarea cuplului lor.

„Mergem la dermatolog împreună, la extragerea punctelor negre", a declarat ea. Kim nu s-a limitat la această destăinuire și a conținut să ofere detalii din intimitate.

Vedeta a povestit că, într-o seară atunci când a mers la somn fără să aplice o cremă împotriva punctelor negre, Pete Davidson a fost cel care a avut grijă să remedieze situația, iar dimineață când s-a trezit a observat că fusese dată cu soluție pe chip! Kim a fost înduioșată de gestul iubitului său și îl consideră a fi unul foarte romantic, scrie click.ro.

Cum s-au cunoscut Kim și Pete Davidson

Kim Kardashian și Pete Davidson s-au cunoscut în platoul emisiunii „Saturday Night Live”. Ea a povestit că nu s-a temut să facă primul pas, așadar l-a sunat pe producătorul emisiunii pentru a-i cere numărul de telefon al lui Pete. Așa a început relația lor.

Îndrăgostiții au bifat deja mai multe vacanțe romantice, iar Pete o ajută să creeze conținut pentru pagina personală de Instagram, așadar adesea joacă rolul de fotograf.

Kourtney Kardashian și-a găsit fericirea în brațele lui Travis Barker

Kim nu este singura membră a familiei Kardashian care trăiește o poveste de iubire privită cu scepticism de către cei din jur. Recent, Kourtney Kardashian s-a căsătorit cu toboșarul formației Blink 182, Travis Barker.

Mulți dintre internauți sunt de părere că Kourtney Kardashian și-a schimbat radical stilul de viață de când l-a întâlnit pe Barker, însă, judecând după pozele pe care le distribuie pe contul de Instagram, un singur lucru este sigur: Kourtney radiază de fericire.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218