REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Roata unui autovehicul parcat, „înghițită“ de un crater. Video

Roata unui autovehicul parcat, „înghițită“ de un crater. Video

Valentina CAMARA 23 noiembrie 2022 | 00:00 1755

Că municipiul Constanța are infrastructura praf, nu mai este o noutate. Tocmai de aceea orașul a fost întors pe dos, însă, pe o parte se repară, iar pe alta se strică. O groapă de proporții de pe strada Dispensarului din cartierul Tomis Nord a dat bătăi de cap unui șofer angajat la o firmă de curierat. S-a trezit dimineața cu autovehiculul de serviciu în groapa cu pricina, care a apărut peste noapte. Cum s-a întâmplat grozăvia? Din pricina ploii, asfaltul s-a surpat. Culmea este că zona se află în plin proces de reabilitare.

Mașină cu roata în craterul format în asfalt

Autoturismele ajung să fie ”înghițite” de craterele formate în asfalt, la Constanța. Un șofer și-a surprins mașina duminică dimineață cu roata într-o groapă apărută pe strada Dispensarului din zona Tomis Nord.

Roata mașinii ”înghițită” de crater

Se pare că autovehiculul se afla pe o porțiune neasfaltată a drumului aflat în proces de reabilitare. Groapa are un diametru de 50 cm iar ca adâncime aproximativ 30 cm, ceea ce poate provoca avarii serioase mașinilor.

Groapă în carosabil

Gaura în asfalt s-a creat sub presiunea ploilor, asfaltul cedând sub greutatea autovehiculului deținut de o firmă de curierat din Constanța.

Video:

.

După două zile groapa a fost semnalizată cu ajutorul unor dispozitive, iar oamenii nu mai pot parca în zonă. Însă, este în continuare la „loc de cinste“.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
unde sunt institutiile statului de drept sa controleze unde sunt banii din buget platiti de toti in orasul asta?deaia tinerii pleaca masiv din tara, aici nu ai ce sa mai faci, doar sa muncesti ca sclav pe 2 lei
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614