REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Robbie Williams a devenit coproprietar al unui centru cultural din cadrul Liverpool Media Academy

Robbie Williams a devenit coproprietar al unui centru cultural din cadrul Liverpool Media Academy

Replica API 14 iunie 2019 | 00:00 401

Cântăreţul Robbie Williams a devenit coproprietar al Centrului de Arte Interpretative şi Media Creative din cadrul unei cunoscute universităţi britanice, Liverpool Media Academy (LMA), informează joi Press Association.

Renumitul cântăreţ, care a avut în echipa sa de la "The X Factor" şi Corul LMA, a anunţat că va inaugura în colaborare cu LMA un campus universitar la Londra în 2020.

Robbie Williams a făcut acest anunţ într-o conferinţă de presă organizată la Londra, al cărei prezentator principal a fost Scott Mills.

În cadrul acestui proiect, fostul solist al trupei Take That va contribui la dezvoltarea LMA pe plan intern şi internaţional, începând cu lansarea filialei sale de la Londra, anul viitor.

"Sunt încântat că acum sunt oficial un membru al familiei LMA. Imediat după ce i-am cunoscut, am fost inspirat de pasiunea lor pentru muzică şi am vrut să mă implic în acest proiect. Sper să contribui la motivarea următoarei generaţii de staruri pop, interpreţi şi compozitori", a declarat Robbie Williams.

LMA organizează cursuri de teatru muzical, actorie, interpretare muzicală, jocuri şi animaţii şi producţie de film şi de televiziune. Toate diplomele sale sunt recunoscute de Staffordshire University.

Robbie Williams va colabora la acest proiect cu fondatorii LMA, Richard şi Simon Wallace.

Celebrul artist britanic va susţine un concert la festivalul British Summer Time, organizat în luna iulie în celebrul Hyde Park din Londra, şi a lăsat să se înţeleagă că ar putea fi însoţit pe scenă de Corul LMA.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218