REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Robert Boroianu

Robert Boroianu

Replica API 2 noiembrie 2017 | 00:00 570

S-a supărat rău, dar rău de tot deputatul PNL Robert Boroianu! Atât de supărat, încât a făcut repede-repede un comunicat despre primarul Constanţei, pe care l-a certat de numa'-numa'. Noi ştim însă că e ordin de la centru: faceţi opoziţie, liberali de la Constanţa, că altfel zburaţi în mare! În rest, în funcţie de interese, mai cad la pace unii cu alţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Figurantule cu tine se mandreste PNL ca esti un Infractor si pacaliti natiunea cu votul in Parlament sa va aparati pe voi Hozii natiuni.Ca am ajuns o tara de mana treia,Africana,Sud Americana si e condusa numai de Hozii ca lumea la tara tresc cu impresia ca a venit PCR,Ceausescu la conducere ca saraci nu stiu si nu sunt informati si sunt ametiti cu televizoru,chiar si de un Infractor ca tine ca ai furat prea mult,pacalit si inselat si ai sponzorizat la partid,tu esti plus valoare pentru PNL C-ta.
3
0
Dl eu am lucrat la Gepeto,asta e un Hot de performanta sutinut de smecheri de la SRI,Partid si ANAF ca au furat la nebunie si aparati si sutinuti de smecheri.
5
0
Asta zici ca-i lindicul principesei, nu un tepar, judecand strict dupa figura.
10
0
Am inteles,e nasol individul. Bai,da' cum dracu' ar putea ajunge unde este,fara ca niste nauci sa dea cu stampila acolo? Criticati ce ati luat? Votati fara cap si de vina este ala votat? Adica la magazine luati cacat in punga ,simtiti ca pute ceva dupa ambalaj si nu renuntati la el,platiti si apoi va plangeti aiurea ,dupa ce-l haliti? Bai tipilor,aveti ce votati .Felicitari,sunteti castigatori,nu va mai plangeti!
12
0
Eheeeee, nu stiti voi ce poate zace in spatele acestei figuri de avorton.
10
0
La asta se pricepe Buruiana ..... sa Guite , ca de , PORC ca el mai rar in Constanta.
12
0
Furunculul PNL-ului sau mai exact specimenul dupa care Dragomir a uitat sa traga apa. Este trist ca o asemenea dejectie umana a ajuns in Parlament.
16
0
Quasimodo Boroianu, care sub aspectul de soricar plouat, ascunde o rapacitate greu de descris in cuvinte. Nu stiu daca PNL-ul realizeaza ce dejectie umana a trimis in Parlament.
22
0
asta are figura de pizda cocosata
24
0
Nu mai are cine sa traga clopotele la Notre Dame.
23
0
Lory e greu sa intelegi de ce PNL are grijea lui,ca omu a furat,a produs fraude mari cu 7-8 firme falimentate vandute,a sponzorizat la partid lipit afise cudlPresedinte,K.W.J.Partidu, ANAF,SRI in transe iau pazit,Prc Adina Florea,Puiu Zarafina cu gasca lor de smecheri cu avocati de performanta cu influenta, descurcareti si cu relati li sa dat numai petiti clasate,NUP,Rezoluti mincinoase,Tergiversari,pentru a fi prescrise prin Terfelirea Constitutiei Ro.Pentru ca Uzurbatori de interlopi cu legitimatie si brevet,le au dat concursul la furat si au prostit Institutile si forurile abilitare ale R
17
1
rusine pnl cu un cretin hot ca asta
24
0
Asta e pata maro de pe chilotii PNL- ului. Un carnat cu un singur talent, tepele, pe care nici figura de avorton nu-l avantajeaza.
30
0
Carnatarul sef Gepetto Boroianu, neavand vreo realizare in Parlamentul Romaniei, a trecut la atac pe plan local. Adica la placinta dobrogeana de acasa. Ca la placinte, pardon! la carnati, Boroianu este primul, iar la razboi ultimul.
26
0
Nu inteleg deloc strategia PNL. Acest tepar nenorocit ar trebui ascuns in cel mai intunecat colt al filialei sau trasa apa dupa el, nicidecum lasat sa emita judecati de valoare. Toata Constanta stie ca este doar un banal tepar si evazionist.
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614