REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Robert Boroianu: Un grup parlamentar PNL de Constanța puternic şi unit va repune județul pe harta Europei

Robert Boroianu: Un grup parlamentar PNL de Constanța puternic şi unit va repune județul pe harta Europei

Replica API 7 decembrie 2016 | 00:30 286

Candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților, Robert Boroianu, este de părere că problemele județului Constanța au fost generate și întreținute de lipsa unui grup parlamentar puternic, care să susțină interesele constănțenilor. Acesta îi atenționează pe alegători să nu se lase păcăliți de demagogi care le fac promisiuni nerealiste.

„Cunosc problemele judeţului Constanța. Unele ţin de infrastructură, altele de sărăcie şi şomaj, dar cele mai multe au în centrul lor lipsa unui sprijin real de la Bucureşti pentru administraţiile publice locale. Nu vin în fața oamenilor să mă bat cu pumnul în piept cum făceau unii care ba aduceau Portul Constanța la Primărie, ba trimiteau români pe Lună. Cine se bate cu pumnul în piept și anunță că va răsturna cornul fericirii în satele, comunele și orașele județului doar prin simpla sa prezență în Parlament să știți că vă minte. Cred și sper că au trecut vremurile demagogiei şi demagogilor”, a declarat Robert Boroianu.

Liberalul a precizat că ceea ce poate într-adevăr să facă pentru constănțeni este să încurajeze, să susțină și să promoveze proiectele autorităților locale.

„Pot oferi sprijin primarilor pentru a găsi soluţii de finanţare, pot promova proiecte în Parlament care să fie în folosul comunităţilor și am convingerea că un grup parlamentar PNL de Constanța puternic şi unit ar putea repune județul pe harta Europei. De asemenea, am propuneri concrete care, odată transformate în reglementări legislative, vor produce efecte benefice atât pentru industrie cât și pentru cetățeni”, a încheiat candidatul liberal Robert Boroianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102