REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Robert Cazanciuc: Patriotism, sacrificiu, credinţă, disciplină - cuvintele prin care putem defini Armata Română

Robert Cazanciuc: Patriotism, sacrificiu, credinţă, disciplină - cuvintele prin care putem defini Armata Română

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 1117

Preşedintele Senatului, Robert Cazanciuc, afirmă că Armata Română poate fi definită prin patriotism, sacrificiu, credinţă, disciplină riguroasă.

Robert Cazanciuc

"Pentru Patrie! Patriotism, sacrificiu, credinţă, disciplină riguroasă sunt cuvintele prin care putem defini Armata Română. Mândria de a fi militar o înţeleg pe deplin doar militarii, cărora le suntem recunoscători pentru devotament, pentru că ne inspiră în fiecare zi să fim patrioţi. Astăzi, de Ziua Armatei Române, îi onorăm pe soldaţii, subofiţerii şi ofiţerii Armatei noastre şi le aducem omagii eroilor care s-au jertfit pentru ţară, apărând independenţa, suveranitatea şi unitatea statului român. Recunoştinţă şi preţuire pentru veteranii de război, al căror curaj şi spirit de sacrificiu trebuie să fie permanent un exemplu pentru naţiunea română!", a scris Cazanciuc, duminică, pe Facebook, într-un mesaj de Ziua Armatei, potrivit Agerpres.

El a aminteşte că Armata este o instituţie fundamentală a statului şi a contribuit la creşterea prestigiului internaţional al României, în special prin participarea militarilor la misiuni şi în teatre de operaţii în afara ţării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ha ha ha! dar ce multe cuvinte frumoase stii!? si ce departe esti de ele tu si adunatura care se numeste partid..din care vii.. Asa i ca habar n ai ce inseamna? nici cea mai vaga idee...or fi in engleza sau oricum..limbi straine, la sute de ani distanta de voi...ardei capia ce suntei!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218