REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Robert Negoiță consideră că o demisie a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD este o idee care trebuie luată în calcul

Robert Negoiță consideră că o demisie a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD este o idee care trebuie luată în calcul

Replica API 21 septembrie 2018 | 00:00 168

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat vineri că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a greşit cu multe, dar că va spune în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) cu ce anume, transmite Agerpres.

Întrebat dacă Liviu Dragnea a greşit, Robert Negoiţă a răspuns: “Da, cu multe. Lăsaţi că le spun în interior. Mulţi au greşit. (...) S-au făcut foarte multe greşeli, dar detaliile o să le spun în interior”.

El consideră că o demisie a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD este o idee care trebuie luată în calcul.

“Este o idee care trebuie luată în calcul. (...) În primul rând, cred că toate lucrurile acestea trebuie discutate în interior, dar, da, trebuie să luăm în calcul toate variantele. Un partid nu înseamnă un om, ar fi foarte grav să fie aşa”, a răspuns Negoiţă, întrebat dacă Dragnea ar trebui să facă un pas în spate.

Social-democratul a adăugat că discuţiile din CExN trebuie să reprezinte un moment de reflecţie.

“Nu cred că este un moment de excluderi, ci de reflecţie. Este un moment în care chiar avem ce învăţa şi pe cale de consecinţă câştigăm. (...) Eu cred că din toate lucrurile care s-au întâmplat în săptămâna aceasta avem cu toţii de învăţat. Suntem capabili să învăţăm din asta, câştigăm cu toţii. Când zic cu toţii, zic chiar cu toţii. Nu suntem capabili să învăţăm şi pornim iarăşi pe răzmeriţe şi pe ranchiuni şi pe răzbunări, pierdem cu toţii”, a afirmat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Coitza, ca si fra-su ala de la Dinamo, e un hot. Cine vorbeste de rezmerite? Apropo, el a zis razmelite, e baiat cu carte... Nu ei au incercat asa ceva? Cine a inceput? Dar vorba aia, daca te asociezi pupezei aleia numita Firea, n-ai cum sa fii altfel. Vai mama lor, niste papagali ce s-au lasat imbroboditi de o mahalagioica. Carne la tona, vezi porcul de Tudose, minte la gram...
2
0
acest Golan nu face nimic pentru cetatenii care l-au ales. va castiga alegerile
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218