REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Robert Negoiță, la ieșirea de la DNA: 'Cred că sunt suspect'

Robert Negoiță, la ieșirea de la DNA: 'Cred că sunt suspect'

Valentina CAMARA 2 februarie 2023 | 08:48 1916

Robert Negoiță a fost audiat miercuri la DNA, după ce procurorii anticorupÈ›ie au efectuat 17 percheziÈ›ii în BucureÈ™ti, inclusiv la Primăria Sectorului 3, condusă de Negoiță. La ieÈ™irea de la audieri, primarul a confirmat faptul că are calitatea de suspect în dosar.

Robert Negoita, la iesirea de la DNA: 'Cred ca sunt suspect'

„Se fac cercetări într-un dosar referitor la o autorizaÈ›ie de construire emisă în 2015, dacă nu mă înÈ™el. Am venit la DNA, am dat declaraÈ›iile, sunt la dispoziÈ›ie cu declaraÈ›ii, cu documente, cu absolut tot pentru a se face lumină. Este normal. Sunt niÈ™te sesizări, este absolut de datoria dumnealor să verifice dacă informaÈ›iile se confirmă. Nu am alceva de declarat. Cred în justiÈ›ia română, avem nevoie de justiÈ›ie, iar atunci când se greÈ™eÈ™ete, că nu suntem niciunii perfecÈ›i, cine greÈ™eÈ™te, plăteÈ™te! Am credinÈ›a că nu sunt un om perfect, dar niciodată nu o să mă acuze nimeni că am luat ceva sau că am făcut ceva cu rea credință. Cred că sunt suspect în acest dosar”, a spus primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, la ieÈ™irea de la DNA.

DNA a transmis, într-un comunicat de presă, că se efectuează percheziÈ›ii domiciliare în 17 locaÈ›ii, situate pe raza municipiului BucureÈ™ti È™i a judeÈ›ului Ilfov, din care una este sediul unei instituÈ›ii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice È™i sediile unor societăți comerciale. Potrivit sursei citate, există suspiciuni privind săvârÈ™irea unor infracÈ›iuni asimilate celor de corupÈ›ie, comise în perioada 2015-2021, în legătură cu emiterea unor acte administrative de către autoritățile administrativ – teritoriale.

Procurorii din cadrul DirecÈ›iei NaÈ›ionale AnticorupÈ›ie – SecÈ›ia de combatere a infracÈ›iunilor asimilate celor de corupÈ›ie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârÈ™irea unor infracÈ›iuni asimilate celor de corupÈ›ie, comise în perioada 2015-2021, în legătură cu emiterea unor acte administrative de către autoritățile administrativ – teritoriale.

În cursul zilei de 01 februarie 2023, ca urmare a obÈ›inerii autorizărilor legale de la instanÈ›a competentă, se efectuează percheziÈ›ii domiciliare în 17 locaÈ›ii, situate pe raza municipiului BucureÈ™ti È™i a judeÈ›ului Ilfov, din care una este sediul unei instituÈ›ii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice È™i sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare, potrivit È™tiripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu le mai ajunge, chiar daca sunt plini de bani tot fura pana la moarte. Asta e boala sa furi pana te distrugi.
8
2
Asta-i politica, asta sunt partidele , grupuri infractionale...Ce vedem noi aici , cu sperietoarea DNA, nu este altceva decat o reglare de conturi !
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614